images a940909feb07ce61470a372803f2aa43

Belang van de Wallen voor zelfstandige sekswerkers

In de afgelopen twintig jaar zijn de mogelijkheden voor raamprostitutie op de Wallen meer en meer ingeperkt. Dit heeft helaas verstrekkende gevolgen voor vrouwen die als zelfstandig werkende sekswerkers in Amsterdam hun werk willen doen. Wist u dat er in Amsterdam eigenlijk zo goed als geen alternatieven zijn om als sekswerker zelfstandig legaal je beroep uit te oefenen? Met de recente ontwikkelingen op de Wallen staan de zelfbeschikking en (vrouwen)rechten van sekswerkers meer en meer onder druk.

Hoewel we ons mogelijke voorstellingen kunnen maken van hetgeen er zich achter de ramen afspeelt, merken we dat er nog veel onduidelijkheid is over hoe het werk van een sekswerker en dat van een kamerverhuurder eruit ziet.

Graag nodigen we jullie daarom uit op zondagmiddag 5 maart van 15.00 – 17.00 voor een informatiemiddag bij het Prostitutie Informatie Centrum waarin we het belang van de Wallen voor sekswerkers verder toelichten, en uitleg geven over hoe het werken achter de ramen is geregeld.

Aan de vooravond van Internationale Vrouwendag lichten verschillende mensen, werkzaam in de raamprostitutie, toe welke rol de Wallen voor hen spelen en is er nadien de gelegenheid voor gesprek. Voor koffie, thee en appeltaart wordt gezorgd!

Datum

mrt 05 2023
Expired!

Tijd

15:00 - 17:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Prostitutie Informatie Centrum
Enge Kerksteeg 3, 1012 GV Amsterdam.

Organisator

Prostitutie Informatie Centrum, Ellen Bulthuis & It's Ok...
Meer informatie
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag
ModeMode