Tempelhof, herfst, tuin, knotbomen

Futureleader dag Giantleapers

Programma:

Op deze dag, organiseren wij voor alle vrouwen van het innovatieteam van St. Maartenskliniek in Nijmegen een Future leader dag. Op één van de meest inspirerende locaties De Tempelhof in Winssen.

Onze wereld is continu in verandering.

Dat wordt de komende tijd nog eens versneld door technologische ontwikkelingen, AI, digitalisering en onverwachte omstandigheden. Als je als leider op deze omstandigheden moet reageren, ben je altijd net te laat. De kunst is om ermee te creeren. Je moet dan veel steviger vanuit je eigen kracht en identiteit opereren. Alleen dan ben je in staat kwalitatieve besluiten te nemen in de onvoorspelbare en onzichtbaarheid van onderwerpen die vandaag de dag op je afkomen. Daar bereiden wij je op voor.

Wat is jouw rol daarin?

Waar wil jij impact mee maken?

Weten wat je zelf wilt en daarin kwalitatieve besluiten kunnen nemen is een fijne houvast, voor nu en in de toekomst.

Deze dag nemen we je mee naar “Your Perfect World”, veelal experience oefeningen inzake Quantum Creativiteit. We dagen je uit om rechtstreeks en moeiteloos naar je volle potentieel te springen. Je ziet wat je tegenhoudt om te springen. Je leert de kracht van energie herkennen en erkennen. Zin in een grote sprong voorwaarts……

Check onze site en kom op een van onze futureleader dagen.

Datum

mrt 08 2022
Expired!

Tijd

All Day

Meer informatie

Lees meer

Locatie

De Tempelhof
Winssen

Organisator

Giant Leapers ism St. Maartenskliniek
Lees meer
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag