Internationale Vrouwendag 2023

Ladies, sisters

Zet woensdag 8 maart vast in je agenda!

Op deze dag wordt een dag georganiseerd voor vrouwen die zal plaatsvinden bij Hofstede Lust en Last in Sommelsdijk. 

Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, om je te verbinden met andere vrouwen. Om ons heen zien we zoveel mooie dingen ontstaan wanneer vrouwen hun magie, wijsheid en talenten beginnen te delen, dit wil ik graag een podium geven. Niet alleen om zichtbaarheid te creëren maar ook om te inspireren. 

Er zal een marktje zijn met handgemaakte producten en er worden workshops aangeboden. Tussen de middag zal er een lunch zijn waaraan je kunt deelnemen. Voor soep wordt gezorgd maar als je mee wilt lunchen is het fijn als je iets lekkers meeneemt om te delen; zo weten we zeker dat er voldoende aanwezig is.

Het podium zal beschikbaar zijn voor exposure. Denk hierbij aan flyers en visitekaartjes. Wil je jezelf zichtbaar maken met hetgeen je de wereld te bieden hebt? Take the stage! Digitaal zijn er ook mogelijkheden, het is fijn als je daarover even contact opneemt.

Toegang tot het evenement is gratis, de dag duurt van 10:00 tot 16:00.

♥ donaties worden zeer op prijs gesteld ♥

We verzoeken je nadrukkelijk om op de fiets te komen indien mogelijk. Kom je met de auto reis dan zoveel mogelijk samen i.v.m. beperkte parkeermogelijkheden

Datum

mrt 08 2023
Expired!

Tijd

10:00 - 16:00

Locatie

Hofstede Lust en Last
Kokseweg 4-6 3245 LA Sommelsdijk

Organisator

Shuniya
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag
ModeMode