Internationale Vrouwendag Arnhem

Internationale Vrouwendag Arnhem

Beleef een onvergetelijke avond tijdens onze bijzondere editie van de Internationale Vrouwendagviering in Musis Sacrum, Arnhem. Dit netwerkdiner biedt een scala aan ervaringen die al je zintuigen prikkelen.

We trappen af met inspirerende sprekers die je meenemen naar de frontlinie van ‘vrouwenveiligheid’ wereldwijd, op de werkvloer en binnen de huiselijke kring. Na deze mentale stimulans dompelen we je onder in een wervelend optreden dat je hart zal raken en je ziel zal beroeren.

En dan, om de avond perfect af te sluiten, verwennen we je smaakpapillen met een heerlijk netwerkdiner, waar je kunt genieten van culinaire hoogstandjes en boeiende conversaties.

Deze speciale viering van Internationale Vrouwendag staat open voor alle vrouwennetwerken in de regio, evenals voor ondernemende vrouwen en vrouwelijke ondernemers die gedreven zijn door ambitie en een passie voor netwerken.

Mis deze unieke gelegenheid niet om te verbinden, te inspireren en te vieren in het prachtige Musis Sacrum, gelegen in het hart van Arnhem. Reserveer nu je plek en maak deel uit van een avond vol empowerment en gemeenschapszin.

Datum

mrt 08 2024

Tijd

15:00

Kosten

€149.95

Meer informatie

Meer informatie en tickets

Locatie

Musis Sacrum Arnhem
Velperbinnensingel 15, 6811 BP Arnhem ·

Organisator

Topvrouwen Nederland
Email
info@topvrouwennederland.nl
Meer informatie en tickets
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag
ModeMode