Internationale Vrouwendag Laren

Internationale Vrouwendag Laren

Inhoudelijk programma:

Kom naar de Internationale Vrouwendag in het Gooi op 8 maart in het Brinkhuis in Laren. Tickets kosten € 19.50 pp.

Vier samen met ons Internationale Vrouwendag 2024. Gelijke rechten en gelijke kansen voor vrouwen zijn nog steeds geen vanzelfsprekendheid. Op Internationale Vrouwendag staan vrouwen over de hele wereld daarbij stil. In ’t Gooi organiseren vrouwenorganisaties samen een inspirerend event in het Brinkhuis. Ben jij er ook bij?

Laat je verrassen door een afwisselend programma met een lach en een traan, en ontmoet elkaar. Het thema van Internationale Vrouwendag 2024 is ‘Eén wereld, 1000 vrouwen’ en gaat over de verschillen en overeenkomsten tussen vrouwen uit Nederland met verschillende culturele achtergronden. Deze avond is bedoeld voor vrouwen die vrouwenzaken een warm hart toedragen en voor leden van vrouwenclubs.

Internationale Vrouwendag ’t Gooi wordt ook dit jaar georganiseerd door Soroptimist Gooische Meeren, CosmoQueen Foundation, Els Borst Netwerk G&V, Soroptimist Hilversum, Inner Wheel Almere ’t Gooi, Entre Femmes-Gooi, Zonta ’t Gooi, Xellens en CC&C. Wil jouw vrouwenorganisatie volgend jaar ook aansluiten, laat het ons weten.

Programma

19.00 uur Rode loper ontvangst met koffie en thee

19.30 uur Opening door Berb Darley en Dijkdichter Derya Uzun

19.45 uur “Voor onze dochters” – Monika Bankert – moderator Monique Koosman

20.30 uur “Ik vrouw van jou” – Barbara Oppelaar, Marian Ellens, Fatima Fitskie

21.00 uur Empowering moments met een hapje

22.00 uur Afsluiting

Locatie: Brinkhuis – Brinkweg 29, Laren

Social impact

De opbrengst van het event gaat naar het goede doel CosmoQueen Foundation die zich al meer dan 18 jaar inzet om ongelijkheden in onze wereld aan te pakken. Dit doen ze door het creëren van werk en beroepsopleidingen in de textielindustrie. Met de verkoop van onze handgemaakte producten en door donaties kunnen kansarme vrouwen worden geholpen op weg naar sociale en economische empowerment.

Maar het programma van dit event biedt ook een podium aan vrouwen die vanuit hun expertise en passie de positie van de vrouw in Nederland verbeteren zoals economische zelfstandigheid, de politieke participatie, op educatie, de fysieke en mentale gezondheid en andere vrouwenrechten.

Tickets

Entree is € 19,50. Koop je ticket via deze link. (Voor de verkoop gebruiken we de website van CosmoQueen Foundation, een van de initiatiefnemers van de avond.)  https://www.cosmoqueen.nl/products/internationale-vrouwendag-ticket

Datum

mrt 08 2024

Tijd

19:00 - 22:00

Kosten

€19.50

Meer informatie

Meer informatie en tickets

Locatie

Brinkhuis
Brinkweg 29, Laren

Organisator

Soroptimist Gooische Meeren, CosmoQueen Foundation, Els Borst Netwerk G&V, Soroptimist Hilversum, Inner Wheel Almere ’t Gooi, Entre Femmes-Gooi, Zonta ’t Gooi, Xellens en CC&C
Meer informatie en tickets
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag
ModeMode