Kartini emancipatieprijs Den Haag 2022 geopend

Kartiniprijs Den Haag

De Kartiniprijs van de stad Den Haag is een algemene emancipatieprijs die ieder jaar wordt toegekend aan een inspirerend, succesvol en/of vernieuwend initiatief. Voorwaarde is dat het de emancipatie van vrouwen in Den Haag bevordert.

Niet alleen personen maar ook bedrijven, organisaties, projecten en initiatieven kunnen worden voorgedragen. Of zichzelf voordragen! Denk aan een bedrijf dat bewust streeft naar meer vrouwen in de top. Iemand die vrouwen motiveert en helpt participeren. Een wijk die een convenant sluit tegen huiselijk geweld. Een groepje vaders dat strijdt tegen eerwraak. Of meiden die rolpatronen doorbreken. Het mag een recente activiteit zijn, maar ook iets dat al langer loopt. De Kartiniprijs van de stad Den Haag wil álle Haagse inwoners inspireren en stimuleren.

Sluitingsdatum

De sluitingsdatum voor het insturen van voordrachten voor de Kartiniprijs 2023 is 16 januari 2023. De voorwaarden en de jurysamenstelling staan op kartini.nl. Uitreiking De jury selecteert uit alle inzendingen de drie beste voordrachten. Tijdens de Haagse viering van Internationale vrouwendag in maart 2023 komen deze drie in de schijnwerpers te staan en maakt wethouder Mariëlle Vavier (Emancipatie) de winnaar bekend. De prijs bestaat uit een aandenken en een geldbedrag van € 2.500

 

Datum

mrt 08 2023
Expired!

Tijd

All Day

Meer informatie

Lees verder op deze site

Locatie

Gemeente Den Haag
Lees verder op deze site
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag