dancing online

Online Dance Event

Eén wereld, 1000 vrouwen’ is het thema van Internationale Vrouwendag in Nederland. Op deze dag vieren we de prestaties van vrouwen en werken we eraan om onszelf nog krachtiger te maken. En wat zou er mooier zijn dan samen te dansen om ons vrouw-zijn te vieren?

Wat gaan we doen?

We verbinden vrouwen over de hele wereld in een speciaal internationaal online dans evenement. Door samen te dansen versterken we de vrouwelijke energie, zowel individueel als collectief. Wanneer we het vrouwelijke meer belichamen, heeft dit een positief effect op onszelf, onze relaties en de wereld. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, welke taal je spreekt of dat je wel of geen danservaring hebt. Iedereen kan meedoen, zodat we samen onze diversiteit en vrouwelijke energie voelen, versterken en vieren.

We verwelkomen elke vrouw die wil dansen om zich bij ons aan te sluiten op 8 maart. Waar je ook woont in de wereld en wat je financiële situatie ook is. Dus als initiatiefnemers hebben we ervoor gekozen dat jij zelf beslist wat je wilt betalen voor dit speciale dans evenement en ons zo helpt de kosten te dekken voor professionele hosting, organisatie en begeleiding.