ternationale Vrouwendag Delft

Ontdek de 5 passies

Ontdek je 5 grootste passies en creëer een betekenisvol leven. Deze workshop is een prachtige zelfreflectiemogelijkheid voor vrouwen van alle leeftijden die een productief leven willen creëren waarin ze doelbewust leven en volgens hun waarden handelen.

Helderheid komt niet vanuit de geest, maar vanuit het hart. Elke persoon is uniek en heeft in zijn hart een blauwdruk van wat zijn levensdoel is. Wanneer we die blauwdruk ontdekken en ons leven creëren volgens onze passies, is ons leven doelgericht, zijn we gepassioneerd en bereiken we uitmuntendheid in onze projecten.

Met behulp van de Passion Test Methodologie helpt Marinma Dorado, een Gecertificeerd Facilitator van deze Methode, het publiek om van hun hoofd naar hun hart te gaan en te verbinden met wat voor hen belangrijker en betekenisvoller is.

Ze helpt hen om hun top 5 Levenspassies te ontdekken, de vijf dingen die er het meest toe doen voor hen, via een zeer speciaal proces dat de persoon dwingt om aanwezig te zijn in hun hart.

Ze neemt eerst een vrijwilliger mee om te laten zien hoe de Methode werkt en daarna doen de deelnemers dit in tweetallen. Mensen gaan weg met een lijst die duidelijkheid biedt in hun besluitvorming en energie in wat ze willen creëren.

Zodra mensen hun 5 Levenspassies hebben, zal Marinma hen begeleiden bij het produceren van Markers. De Markers zijn een ambitieuze visie van wat er zou gebeuren wanneer de personen hun passie leven.

Markers zijn geen doelen, maar een kompas dat ons naar onze bestemming leidt.

Het is erg belangrijk om Markers te definiëren, omdat deze dienen als indicatoren op elk moment of we kiezen ten gunste van onze passies.

Ook is er een driestappenproces om de deelnemers te helpen bij het creëren van hun meest gepassioneerde en doelgerichte leven. Het creëren van zo’n leven is een proces en het vereist actie ondernemen en tegelijkertijd loslaten en stoppen met stressen nadat alle mogelijke acties zijn ondernomen.

Marinma zal enkele richtlijnen geven om die balans te vinden tussen het nemen van grootschalige actie en loslaten en niet in stress te vervallen.

Deze workshop is een balsem voor de ziel, een kans om je haar los te laten, in opstand te komen tegen een samenleving die je vertelt dat je heel “rationeel” moet zijn over je keuzes, en je hart te laten spreken.

Je hart en je gezondheid zullen je ervoor bedanken en je zult een prachtig proces starten van het kiezen ten gunste van wie je echt bent.

Datum

mrt 09 2024

Tijd

10:00 - 13:30

Kosten

€20.00

Meer informatie

Meer informatie en tickets

Locatie

Social Hub Hotel
Delft
Meer informatie en tickets
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag
ModeMode