Intl Vrouwendag banner hermitage

Speciale programmering het Amsterdam Museum in de Hermitage

Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit met vrouwen overal ter wereld. Deze dag hebben we speciale programmering die gratis toegankelijk is. We nodigen vrouwen uit de hele stad uit om samen met ons bij deze dag stil te staan.

 

Livecast Vrouwentoilet

Wel willen we een gedeelte van de programmering voor Internationale Vrouwendag op een andere manier door te laten gaan. Zo verzorgt Liyah Park een speciale livecast van haar podcast Vrouwentoilet waarbij ze gasten zoals Romy Noach en Tammie Schoots spreekt over wat verschillende objecten uit het Amsterdam Museum vanuit de Female Gaze bij ze losmaakt. Houd onze website in de gaten voor de livecast.

Avondprogramma Pakhuis de Zwijger

In de avond gaat het programma gewoon door in Pakhuis de Zwijger met Femtopia. Om 20.15 uur presenteert het Amsterdam Museum een panelgesprek over de Female Impact in Kunst en Stad met gasten als Gunay Uslu, Tanja Jadnanansing en Rachel Esner. Over de maatschappelijke, culturele en sociale impact van vrouwen in de stad. Wanneer werd jij bewust van de nood naar verandering? Kunnen wij als vrouwen in deze gebieden, de mannelijke norm aanvechten? We bespreken wat de vrouwen hebben bereikt en hoe wij de toekomst van de stad zien.

Houd onze website in de gaten voor de laatste informatie.

Datum

mrt 08 2022
Expired!

Tijd

All Day

Meer informatie

Bestel hier je ticket
Hermitage

Locatie

Hermitage
Amstel 51, Amsterdam

Organisator

Hermitage Amsterdam
Bestel hier je ticket
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag