True Unity: Vrouwenkracht

Programma:

Heb je ook behoefte aan een betere verbinding met jouw vrouwelijke kracht of lukt het je niet om haar goed te uiten? We hebben vrouwenkracht nodig, maar deze staat al heel wat jaren onder druk in onze wereld.

Deze middag gaan we met True Unity aan de slag om te zorgen dat de Vrouwenkracht in ons wordt bevrijd en wij kunnen vieren dat we vrouw zijn. Rianne Collignon’s techniek lost blokkades op in lichaam, hart of geest, maar ook in het verleden, in vorige levens of familiepatronen. Ervaring met de techniek is niet nodig.

Bij de groepshealing is 1 persoon de focus persoon, maar alle deelnemers ontvangen de helende kracht die ruim 6 weken door blijft werken. Meer informatie over de techniek of zelf thuis proberen? Bekijk de YouTube video serie: Breaking Free (Engelstalig) op Flow of Miracles’ YouTube Kanaal.

Opgeven voor deze middag kan via de website (onder evenementen), per e-mail via info@flowofmiracles.nl of bel op werkdagen tussen 19.00-20.00 naar 06 10521351. Kosten voor de middag bedragen €150 inclusief koffie en thee.

Datum

mrt 11 2022
Expired!

Tijd

14:00 - 18:00

Kosten

€150.00

Meer informatie

Lees meer

Locatie

Flow of Miracles
Online

Organisator

Flow of MIracles
Telefoon
06 10521351.
Email
info@flowofmiracles.nl
Lees meer
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag