Afbeelding van WhatsApp op 2023 03 03 om 16.16.38

Viering Internationale Vrouwendag

Na een succesvolle eerste editie, vieren we ook dit jaar weer Internationale Vrouwendag in poppodium Neushoorn. Aandacht voor vrouwenrechten is nog steeds nodig, maar tegelijkertijd zien we dat er al mooie stappen worden gemaakt. Op deze avond leren we van het verleden, vieren we het heden, en kijken naar de toekomst.

 

Laat je verrassen door verschillende muzikale optredens, de scherpzinnigheid van cabaratière en schrijfster Funda Müjde en de boekpresentatie ‘Schippersvrouwen, verhalen boven water’ van Sippy Tigchelaar en Alice Booij. De avond wordt gepresenteerd door Marcella Andringa en Björn Fraser.

Maak je klaar voor een feestelijke avond waarbij de vrouw gevierd wordt!

Een kaartje is gratis of op basis van een vrijwillige bijdrage, en kan gereserveerd worden via neushoorn.nl.

Bestel via onze website je gratis ticket of kies voor een ticket (€ 7,50 of € 15,-) waarmee je automatisch doneert. Toch liever een ander bedrag doneren? Dat kan door middel van een donatie aan NL66TRIO0197801250, ter attentie van Tûmba. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld, zodat Tûmba ook in de toekomst de viering van Internationale Vrouwendag kan blijven organiseren. Alvast bedankt!

Zaal: Grote Zaal | Type: Seated event | Garderobe gratis

Datum

mrt 08 2023
Expired!

Tijd

19:30

Meer informatie

Meer informatie
Categorie
Meer informatie
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag
ModeMode