Ontwerp zonder titel 1

Vrouwen van Woerden

Woensdag 8 maart om 20 uur vieren we de achtste editie van Vrouwen van Woerden in Theater Het Klooster. Het wordt een editie als vanouds, met levensverhalen van zeven duo’s, live muziek en na afloop kunnen we elkaar ontmoeten en genieten van heerlijke wereldhapjes van Vrouwen van Woerden!

De kaartverkoop is gestart, je kunt kaarten kopen à € 6* via deze link of bij de theaterkassa van Het Klooster, Wilheminaweg 77 in Woerden (open ma tm vr 9-17 uur, gesloten 27 feb tm 3 maart vanwege voorjaarsvakantie). Je hoeft GEEN kaartje te kopen als je meewerkt als duo, op het podium of achter de schermen. 

Ken je vrouwen die graag willen komen maar waarvoor de entreeprijs een belemmering is, mail dan naar Mariëtte voor een vrijkaart. 

De voorbereidingen zijn in volle gang, maar we kunnen nog helpende handen gebruiken:

        Wil je hapjes maken, stuur dan z.s.m. een bericht aan Hatiçe op 06 4030 4264;

        Wil je achter de schermen helpen – bloemen halen, bezoekers ontvangen, de wereldkaart (de-) monteren etc. – stuur dan een antwoord op dit mailtje met jouw telefoonnummer en we nemen contact met je op.

We hopen jullie te zien op 8 maart!
Liefs,

Mieneke en Mariëtte 

 * Deze entreeprijs is mogelijk dankzij de belangeloze medewerking van iedereen op en achter het podium en door subsidie van Cultuur Platform Woerden.

P.S. Heb je een kaartje gekocht maar kun je toch niet komen? Laat dit z.s.m. weten aan de theaterkassa van Het Klooster, zodat iemand anders de avond kan bijwonen op jouw zitplaats. Dat is leuker dan een lege stoel in de zaal.

Datum

mrt 08 2023
Expired!

Tijd

20:00

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Theater Het Klooster,
Wilheminaweg 77 in Woerden
Categorie
Meer informatie
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag
ModeMode