vrouwen van woerden

Vrouwen van Woerden

Programma:

‘Vrouwen van Woerden’ biedt vrouwen afkomstig uit alle windstreken die nu in Woerden wonen een podium om hun levensverhaal te laten vertellen. Echte verhalen van vrouwen die bij jou in de buurt wonen. Zeven verhalen van zeven duo’s; een van hen vertelt het verhaal van de ander. Tussendoor live muziek en na afloop gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Kaartjes zijn nu te koop voor Vrouwen van Woerden op dinsdagavond 8 maart om 20 uur. De kaarten kosten € 6 per stuk* en zijn te koop bij de receptie of via de website van Het Klooster, Wilheminaweg 77 in Woerden. Mocht je bij nader inzien niet kunnen komen, wil je dit dan z.s.m. laten weten aan de receptie van Het Klooster? Dan kan een ander de avond bijwonen.
Tot slot: Na het programma is er gelegenheid om met elkaar na te praten met of zonder drankje, maar de wereldhapjes laten we nog even achterwege.
* Deze entreeprijs kunnen we hanteren dankzij de belangeloze medewerking van iedereen op en achter het podium en door een subsidie van het Loket Culturele Zaken en de gemeente Woerden

Datum

mrt 08 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 19:30

Kosten

€6.00

Meer informatie

Lees meer

Locatie

Het Klooster
Wilheminaweg 77, Woerden
Categorie

Organisator

Vrouwen van Woerden
Lees meer
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag