gebruik logo voor je eigen doeleinden

Wereldvrouwen Waarderen

Om een bijdrage te leveren aan Internationale Vrouwendag organiseert Stichting Feminenza Nederland op diverse plekken in het land activiteiten voor, door en met vrouwen. In de Oude IJsselstreek vindt een bijeenkomst plaats met als thema Wereldvrouwen Waarderen. In Leiden vinden, in samenwerking met Stichting Vrouwennetwerk Leiden e.o., diverse workshops plaats. Feminenza biedt Speels, Ontplooiend, Bewust – Leren in het leven. Je bent van harte welkom om aan een van deze activiteiten deel te nemen!

WERELDVROUWEN WAARDEREN – Gendringen
In de wereld van vandaag overheersen grote thema’s. De hoeveelheid hiervan kan je overspoelen en een gevoel van machteloosheid geven omdat je veelal niet direct zelf iets aan die grote onderwerpen kunt veranderen. Wel heeft ieder van ons zelf de sleutel in handen voor hoe je met alles omgaat. Hoe bouw je en onderhoud je in jezelf een constructieve houding bijvoorbeeld. Een houding die naast meer eigen welzijn ook een positieve manier biedt van met elkaar omgaan. Mogelijk dragen we daarmee dan steeds een beetje bij aan een wereld
waarin meer en meer mensen in staat zijn in zichzelf de sleutel te vinden tot constructieve processen.
Jaarlijks wordt Internationale Vrouwendag gevierd, met dit jaar als landelijk thema: onbeperkt leefbaar – wat kunnen vrouwen doen om het leven weer onbeperkt leefbaar te maken.
Nadenkend over wat er ten grondslag ligt aan een onbeperkt leefbare wereld, dient de vraag zich aan: wat is van waarde in je leven? Waar hecht je waarde aan? Wat is waardevol?
Waardoor wil jij je het liefst laten leiden in de dag, in de ontmoetingen met anderen, in het dagelijkse leven of in je werkomgeving? Door waarden regelmatig te bekijken en bewust te maken, houd je in jezelf ook een vaardigheid bij om naar waarden terug te keren als je ze nodig
hebt.
Je bent van harte uitgenodigd om samen dit proces van waarderen aan te wakkeren en daarmee constructief bij te dragen aan een onbeperkt leefbare wereld, voor nu en later.

Datum

mrt 11 2023
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

Meer informatie

Meer informatie

Locatie

Gendringen
, Dominee van Dorpstraat 1 (de Gent)

Organisator

Stichting Feminenza Nederland
Meer informatie
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag
ModeMode