Meer dan een salon

Marjolijn Bruurs is eigenaar van de nagelstudio van Mooi Muiderberg.
Ze is gespecialiseerd in acrylnagels en tegenwoordig ook op het gebied van IBX behandelingen.
Mocht je je nou afvragen watn IBX is, dan kun je hier meer informatie vinden.

Thuiskomen

De salon is laagdrempelig en de deur staat letterlijk en figuurlijk voor iedereen open.  Via de blogsite Meisjes van Mooi geven zij iedereen geregeld een kijkje voor en achter de schermen van de salon.
Met een team van zes dames zorgen zij voor een breed aanbod : Mooi voor handen en voeten, Mooi voor je huid , Mooi voor je haar,  Fysio en massagepraktijk de Zuiderzee en Mooi damesmode maar het is meer dan een salon.
Het is in de salon een beetje thuiskomen.

Een bijzondere combi

Want ook al komen de klanten voor de mode of een behandeling, goede gesprekken zijn daar dagelijkse kost voor de ondernemers en dat maakt de salon toch wel een beetje bijzonder.
Misschien komt dat omdat Marjolijn mantelzorger is, haar vader heeft Alzheimer. Vijf jaar geleden begon Marjolijn dan ook met het platform Mantelzorgelijk wat inmiddels is uitgegroeid tot een professionele organisatie.
Ook het kantoor van Mantelzorgelijk bevindt zich in het pand waar ook de salon gevestigd is. En zo zijn er bijzondere verbindingen die maken dat goede gesprekken nou simpelweg tot stand komen bij een bezoek aan Mooi Muiderberg.

“Het is gewoon meer dan een salon.  Zo krijg ik van de oudere dames vaak advies maar kan ik ook tips geven over bijvoorbeeld mantelzorg. En juist dit soort gesprekken maakt mijn werk zo mooi. Het is meer dan alleen de nagels verzorgen van klanten.”

Heb jij ook een bijzondere zaak met dat extraatje? Laat het dan weten!
Je krijgt dan ruimte om je verhaal te doen met een link naar je website!