Overwin je barrières in binnen- en buitenwereld met deze persoonlijke gesprekken vol tips van twee topcoaches

Vrouwen zijn nog steeds ondervertegenwoordigd in leiderschapsposities; onzekerheid is hun grote vijand. Veel succesvolle vrouwen hebben bovendien last van het bedriegerssyndroom (Wanneer val ik door de mand?). Maar waarom twijfelen we aan alles: of we het wel kunnen, of we het wel kunnen combineren, of onze ambities wel kloppen? En waarom durven we onszelf zo weinig in de schijnwerpers te zetten?

Leoni Jansen en Jolanda Holwerda zetten de feiten op een rij. Ze onderzochten de mechanismen die aan succes en falen ten grondslag liggen. Ze putten rijkelijk uit hun eigen ervaring, gelardeerd met humor en een flinke portie zelfspot (zouden het toch weer die hormonen zijn?). Ze laten aan de hand van concrete voorbeelden zien dat er in jezelf en in de buitenwereld nog heel wat te winnen valt. Het is hoog tijd voor vrouwen om hun stem nog meer te laten horen en hun rechtmatige plek op het (wereld)toneel in te nemen, op geheel eigen, vrouwelijke wijze en met sisterhood.

Niet miepen! is een heldere en aanstekelijke gids vol feiten, tips en verhalen uit de praktijk.

‘Een magische middag gehad met Jolanda en Leoni. De verschillende inbreng van deze twee leidde in een paar uur tot grote doorbraken en verbondenheid.’ Cursist Karen

Meer lezen? http://nietmiepen.nl