Nieuwe Voorzitter Stichting 8 Maart Delft

Séphine Laros overhandigt het stokje aan Selma Aközbek

Op maandag 17 december heeft Séphine Laros het voorzitterschap van Stichting 8 Maart Delft overgedragen aan Selma Aközbek.

Na 4 jaar voorzitterschap was het voor Séphine tijd om het stokje over te dragen. Ze heeft Internationale Vrouwendag, dat elk jaar op 8 maart plaatsvindt, goed op de kaart gezet. Niet alleen in Delft, ook daarbuiten. In delft is namelijk het grootste evenement van Nederland dankzij de samenwerking met veel Delftse stichtingen en burgerinitiatieven. Séphine wil zich in 2019 richten op haar nieuwe initiatief Albedo Network een zakelijk netwerk voor de kleinere ondernemers en haar eigen communicatiebedrijf.

Een nieuwe voorzitter zorgt weer voor een frisse wind en zo blijft 8 maart levendig in Delft.
Selma Aközbek heeft in 2003 aan de wieg gestaan van de eerste viering van internationale vrouwendag in Delft als professional bij het toenmalige Welzijn Delft en zich ingezet voor vrouwen zolang ze in Delft woont. We hebben in Selma een uitstekende opvolger gevonden.

Stichting 8 Maart Delft organiseert en coördineert elk jaar vele activiteiten in het kader van Internationale Vrouwendag in Delft rond 8 maart. Dit jaar is dat onder het thema ‘Dappere Vrouw’ van 5 maart tot en met 10 maart 2019.