Nog makkelijker om een blog te laten plaatsen !

Vanaf vandaag mogen wij ons  gecertificeerd publisher noemen van het platform Hulc.nl
Op deze manier kunnen wij een betere match maken tussen gastbloggers en advertorials.

Het is een mooi platform waar je als bedrijf of organisatie direct en snel websites kunt vinden waarop je kunt publiceren.
Aan de andere kant is het voor een platform zoals Internationale Vrouwendag een manier om nog meer onder de aandacht te komen en meer naamsbekendheid te creëren.
Wat ons betreft een win-win situatie.

Het voordeel van publiceren op dit platform is dat je hiermee de helft van onze bevolking kunt bereiken, immers ongeveer de helft van alle Nederlanders is vrouw!
En dat is onze doelgroep.
Of het nu gaat om blogs met diepte en inspiratie, politiek, opinie of mode, beauty, mens of maatschappij: dit platform kan een podium zijn voor veel adverteerders en bloggers.
Met een gemiddeld aantal unieke bezoekers rond de 3000 per maand en een piek in de eerste week van maart met circa 50.000 bezoekers.

Internationale Vrouwendag zorgt er altijd voor dat zij op de eerste pagina van Google blijft staan zodat het voor iedereen direct vindbaar is.
Binnen het platform is een uitgebreid landelijk netwerk van scholen, musea, horeca, theaters maar ook zijn wij bekend bij zowel lokale, regionale en landelijke politiek.
Het netwerk groeit nog elk jaar!

Reden genoeg om eens een kijkje te nemen op het platform van Hulc.nl en om je aan te sluiten.