Samen streven naar een gelijkwaardige positie van ieder mens

Internationale Vrouwendag is op zoek naar partnerships.
Toegewijde, stabiele relaties die zich voor langere tijd willen binden aan dit platform.
Die het belang van emancipatie, gendergelijkheid en een gelijkwaardige positie van zowel mannen als vrouwen ondersteunen.

 

Als partner  onderschrijft u de doelen van  Internationale Vrouwendag én  heeft u binnen uw organisatie  gelijkwaardigheid in een hoog vaandel.
Want een gelijkwaardige positie van iedereen binnen uw bedrijf of organisatie is onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Samen ondersteunen en delen wij elkaars berichten op de sociale media om een groter bereik te krijgen en onze doelgroepen aan te spreken.


Oprechtheid en transparantie zijn van uitermate belang voor  een zorgvuldige  afweging die er genomen wordt bij het aangaan van een partnership.

5 + 1 =

Met meer dan 100 Nederlandstalige correspondentes wonend en werkend in 47 landen, delen wij persoonlijke, maatschappelijke en actuele verhalen die inspireren, verbinden en in beweging brengen.
Onze storytelling draagt bij aan een meer tolerante, duurzame en gendergelijke samenleving.
Soms zijn we kritisch: over vrouwenrechten, gelijkheid en actuele kwesties.
Maar we kunnen ook herkenbaar en kwetsbaar zijn: over onszelf en onze twijfels.

Wij verkennen samen met jou onze eigen leefwereld en die van de vrouwen om ons heen.

 

Ingeborg van 't Pad Bosch

Wereldwijven

Wij willen dat mantelzorg in de Nederlandse samenleving breed geaccepteerd, gewaardeerd én ondersteund wordt.
Mantelzorgers vinden steun bij elkaar, in hun naaste omgeving (privé en werk) en moeten door een hulpvaardige overheid snel en actief worden geholpen in hun belangrijke taak.
Stichting Mantelzorgelijk zet zich in voor de belangen van Mantelzorgers (en hun naaste omgeving) in Nederland

Veruit het grootste gedeelte mantelzorgers zijn vrouwen en daarom zien wij de meerwaarde van een partnership met het platform Internationale Vrouwendag.

 

 

Marjolijn Bruurs

Mantelzorgelijk

ChildPress is een methodiek van onze educatieve uitgeverij Fysio Educatief. Er is een Stichting opgericht op programma’s te helpen opstarten in NL en er is een vereniging van jonge journalisten opgericht, met perskaart voor de journalisten in spe.
Kinderen ervaren hoe hun verhaal/mening/boodschap over internationale vrouwendag met behulp van media maken en uitzenden impact kan hebben. Kinderen die bezig gaan met dit onderwerp gebruiken onze tools en (hierin behandelen wij op transnationaal niveau de onderwerpen klimaatverandering, inclusie (daar valt int.vrouwendag onder), (sociale) veiligheid en modern onderwijs) en de kinderen maken deel uit van een internationaal netwerk van jeugdige correspondenten die werken aan uitgaven (tv/krant)

 

Marit Klaassen

ChildPress