Samen streven naar een gelijkwaardige positie van ieder mens

Internationale Vrouwendag is op zoek naar partnerships.
Toegewijde, stabiele relaties die zich voor langere tijd willen binden aan dit platform.
Die het belang van emancipatie, gendergelijkheid en een gelijkwaardige positie van zowel mannen als vrouwen ondersteunen.

 

Als partner  onderschrijft u de doelen van  Internationale Vrouwendag én  heeft u binnen uw organisatie  gelijkwaardigheid in een hoog vaandel.
Want een gelijkwaardige positie van iedereen binnen uw bedrijf of organisatie is onderdeel van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.


Oprechtheid en transparantie zijn van uitermate belang voor  een zorgvuldige  afweging die er genomen wordt bij het aangaan van een partnership.

4 + 11 =

ChildPress is een methodiek van onze educatieve uitgeverij Fysio Educatief. Er is een Stichting opgericht op programma’s te helpen opstarten in NL en er is een vereniging van jonge journalisten opgericht, met perskaart voor de journalisten in spe.
Kinderen ervaren hoe hun verhaal/mening/boodschap over internationale vrouwendag met behulp van media maken en uitzenden impact kan hebben. Kinderen die bezig gaan met dit onderwerp gebruiken onze tools en (hierin behandelen wij op transnationaal niveau de onderwerpen klimaatverandering, inclusie (daar valt int.vrouwendag onder), (sociale) veiligheid en modern onderwijs) en de kinderen maken deel uit van een internationaal netwerk van jeugdige correspondenten die werken aan uitgaven (tv/krant)

 

Marit Klaassen

ChildPress

De FilantroTante is een gediplomeerd fondsenwerver die zich inzet voor maatschappelijke, non profit organisaties.

Ik bied ondersteuning bij het werven van financiën voor organisatoren van Internationale Vrouwendag.

Met mijn expertise wil ik organisatoren ondersteunen bij het organiseren van Internationale Vrouwendag zodat wij in 2030 ook daadwerkelijk kunnen zeggen dat alle mannen en vrouwen gelijkwaardig zijn.
Mijn focus ligt hierbij op meer vrouwen in de politiek.
Meer weten? Mail dan met info@filantrotante.nl

 

Aletta Makken

Fondsenwerver, FilantroTante