Supporters Internationale Vrouwendag

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1504954297628{margin-bottom: 0px !important;}”]

Strategisch partnerschip biedt kansen

Internationale-Vrouwendag is sterk in maatschappelijke dienstverlening, u als commercieel bedrijf bent sterk in vermarkten van producten en diensten.
Een combinatie van onze twee werelden leidt tot een win-win situatie.
Met een slimme inzet van onze expertise kunnen wij elkaar versterken!

Een partnership gebaseerd op een gemeenschappelijke missie: een gelijkwaardige positie voor iedereen.

Wilt u een keer sparren over een samenwerking? Mail dan met Aletta[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1508745969848{margin-bottom: 0px !important;}”]

Sponsoring

U kunt bijdragen aan het bestaansrecht van Internationale Vrouwendag door een advertentie te laten plaatsen op de website.

Hiervoor wordt een bijdrage gevraagd van € 250,00. Uw advertentie wordt geplaatst zodra de betaling binnen is en wordt automatisch verwijderd op 01 oktober 2018.

Mail uw advertentie met logo naar info@internationale-vrouwendag.nl (in jpg), u ontvangt een factuur en uw logo staat na binnenkomst van uw betaling  op de site.
De site trekt in de week van 08 maart jaarlijks meer dan 40.000 unieke bezoekers dus linken werkt![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][mk_image heading_title=”Out of Afrika” src=”https://www.internationale-vrouwendag.nl/wp-content/uploads/2017/03/out_of_afrika.png” image_size=”full” link=”https://outofafrika.nl/” target=”_blank”][vc_column_text css=”.vc_custom_1504956307025{margin-bottom: 0px !important;}”]R&G Import en Export “out of Afrika “is het adres voor eigentijdse dames handtassen van leer en van leer met vacht, sierkusens van echte vacht en dierhuiden ed. uit Afrika.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][mk_image heading_title=”Bijzonder Druk” src=”https://www.internationale-vrouwendag.nl/wp-content/uploads/2017/03/bijzonderdruk-logo.png” image_size=”full” link=”https://bijzonderdruk.nl/” target=”_blank”][vc_column_text css=”.vc_custom_1504956529346{margin-bottom: 0px !important;}”]We maken ons druk – Dat doen we graag.
Sterker nog: we kunnen niet anders. We zijn zó betrokken bij ons werk en bij onze klanten; dat is wat ons onderscheidt. De passie, de inspanning en de wil om ’t goed te doen.

Wij zijn BijzonderDruk[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][mk_image heading_title=”Paracordarmbandje” src=”https://www.internationale-vrouwendag.nl/wp-content/uploads/2017/03/parabandje-logo-internationale-vrouwendag.png” image_size=”full” link=”https://paracordarmbandje.nl/” target=”_blank”][vc_column_text css=”.vc_custom_1508746410816{margin-bottom: 0px !important;}”]Paracordarmbandjes: handgemaakte armbandjes van paracord 550.

Speciaal voor Orange the World oranje armbandjes te bestellen om aandacht te geven aan deze dag. ( 25 november)[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][mk_image heading_title=”Supporter worden?” src=”https://www.internationale-vrouwendag.nl/wp-content/uploads/2017/03/word-supporter-internationale-vrouwendag.jpg” image_size=”medium” link=”http://alettamakken.nl/filantrotante/” target=”_blank”][vc_column_text css=”.vc_custom_1504951394193{margin-bottom: 0px !important;}”]Wil je ook supporter worden?

Het kan indien je je inzet voor gelijkwaardigheid van meisjes en vrouwen.

Mail met info@internationale-vrouwendag.nl voor meer informatie[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1504954537728{margin-bottom: 0px !important;}”]

Supporters

Supporters van Internationale Vrouwendag Nederland zijn organisaties  die dit initiatief met (digitale) diensten, steunen en zich zelf direct of indirect inzetten voor gelijkwaardigheid van vrouwen en mannen.

Wil je ook één van onze gewaardeerde supporters worden en wil je gelijkwaardigheid bevorderen, neem dan contact op met info@internationale-vrouwendag.nl

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][mk_image heading_title=”Become the best version of Yourself” src=”https://www.internationale-vrouwendag.nl/wp-content/uploads/2017/03/lisa-staal-become-the-best-version-of-yourself-internationale-vrouwendag.jpg”][vc_column_text]Become the best version of yourself inspireert (kwetsbare) meisjes, meiden en jonge vrouwen (12-26 jaar) het beste uit zichzelf en hun leven te halen en geeft hen ‘de spelregels van het leven’ door. Tijdens coaching en trainingen worden tools uitgereikt die gericht zijn op het ontwikkelen van meer eigenwaarde & zelfrespect.

Op scholen geven wij inspirerende en confronterende masterclasses over persoonlijke ontwikkeling/leiderschap en met groot succes. Leerlingen (meiden & jongens) worden aan het denken gezet (bewustwording) en praten er nog weken over na.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][mk_image heading_title=”UN Women Comité Nederland” src=”https://www.internationale-vrouwendag.nl/wp-content/uploads/2017/03/national-committee-logo-vrouwendag-1.png”][vc_column_text]UN Women heeft een bijzondere positie onder vrouwenrechtenorganisaties.

Het heeft een drievoudig mandaat; ten eerste op diplomatiek niveau zorgen dat landen hun wetgeving en beleid rond vrouwenrechten en gendergelijkheid verbeteren, ten tweede op praktisch niveau zorgen dat de levens van vrouwen verbeteren, en ten derde zorgen dat ook alle andere VN organisaties zoals UNDP, UNHCR en Unicef de positie van vrouwen en meisjes centraal stellen in hun werk.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][mk_image heading_title=”Stichting ViV” src=”https://www.internationale-vrouwendag.nl/wp-content/uploads/2017/03/logoviv.jpg”][vc_column_text]Stichting ViV, Vrouwen Inspireren Vrouwen, is een organisatie die als doel heeft om meisjes en vrouwen te stimuleren naar een gelijkwaardige positie in onze maatschappij.
Om die belofte na te komen heeft de stichting een aantal programma’s ontwikkeld:

VERA: Vertrouwen, Expertise, Respect en Antwoorden. Een programma voor vrouwen uit een gewelddadige relatie
KIM: Kracht, Inspiratie en Motivatie. Een programma voor meisjes met een traumatische ervaring
OMA: Onderzoek Maatschappelijke Alternatieven
Wegloophuis Jongeren[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][mk_image heading_title=”De filantroTante” src=”https://www.internationale-vrouwendag.nl/wp-content/uploads/2018/01/logo-filantrotante-superklein.gif”][vc_column_text css=”.vc_custom_1517135214441{margin-bottom: 0px !important;}”]Als gecertificeerd fondsenwerver ondersteunt de FilantroTante maatschappelijke organisaties die hulp kunnen gebruiken.

Fondsenwerver is veel meer dan alleen geld ‘regelen’ voor jouw organisatie.
De FilantroTante ondersteunt jou  de noodzakelijke basis-stukken op orde te brengen die nodig zijn om uiteindelijk fondsen te gaan werven.
Dat betekent een goed beleidsplan, een gedegen projectplan en een sluitende begroting.

Is het niet fantastisch  dat jouw organisatie met beperkte middelen een mooi fondsenwervend resultaat kan boeken zodat jouw project uitgevoerd kan worden?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]