Vrouw anno 2021/2022: Irma Evers

 

 

Wie ben je en wat doe je in het dagelijks leven
Ik heb een eigen praktijk. YourYou. Ik ben Creatrix(R) Transformologist en ik help vrouwen zichzelf te transformeren naar de beste versie van zichzelf. Met de methode Creatrix(R) die in Australië is ontwikkeld specifiek op het totale vrouwen. Hiermee help ik vrouwen van hun emotionele en mentale blokkades af. Waardoor ze zich vrij, licht en happy voelen en vanuit hun authenticiteit succesvol zijn als vrouw, moeder, ondernemer, vriendin. Creatrix is de nieuwe psychologie voor de vrouw en ik ben met collega’s in Nederland aan het werk om zoveel mogelijk vrouwen te helpen. All over de world hebben we een gezamenlijke missie: setting free 10 Million womenhearts

 

Hoe zou jij jezelf omschrijven?
Open en vrij. Licht en blij. Met een passie het leven te leven. Ik reis graag door Australië met een camper en ook in Europa staat een 4×4 camper altijd klaar voor avontuur. Ik kan reizend mijn werk doen. En dat is ook meteen het liefste dat ik doe.

 

Welke gebeurtenis is bepalend geweest voor jouw karakter?
Een burn-out in 2017. Ik was mezelf volkomen kwijt geraakt. Door mijn eigen blokkades. Toen heb ik zelf Creatrix gedaan en daarmee ging het roer om. Het bracht me dicht bij mezelf, open, eerlijk en echt.

 

Waar kun jij heel blij van worden?
Reizen met mijn lief, zon, zee. Ik word blij van een ondergaande zon, een goed glas wijn, een eerlijke eenvoudige maaltijd, mooie gesprekken. En elke vrouw die ik heb geholpen zichzelf te bevrijden maakt me steeds weer opnieuw een heel blij mens. Liefde!

 

Zijn er zaken waar jij spijt van hebt gehad en welke zijn dat?
Nee, alles is gegaan op de manier zoals ik het heb gedaan en daardoor ben ik waar ik nu ben: gelukkig!

 

Is jouw herkomst belangrijk voor je en waarom?
Nee

 

Hoe belangrijk vind jij het om economisch zelfstandig te zijn? En waarom?
Ik vind het belangrijk om onafhankelijk te zijn. Ook economisch.

 

Wat betekent vrijheid voor jou?
Dat ik kan zijn wie ik ben, kan doen wat ik wil.

 

Wat vind je van de gelijkwaardige positie van vrouwen op dit moment? En zijn er nog zaken die aandacht vergen?
Als vrouwen hun mentale blokkades (ik ben niet goed genoeg. Ik mag er niet zijn, ik doe er niet doe etc etc) kwijt zijn, dan ZIJN ze niet alleen gelijkwaardig, dan VOELEN ze dat ook zo. En dán gedragen ze zich er ook naar en resoneren ze anders op de wereld in hun heen. Dan gaat dat vanzelf zo stromen.

 

Welke rol spelen mannen in het hele emancipatieproces volgens jou?
Ik zie veel mannen die deze vrouwen steunen. Toch begint het echt bij de vrouwen zelf, zoals ik hierboven beschreef

 

Wat is jouw stip op de horizon? Heb je nog ambities en welke zijn dat?
Samen met mijn collega’s zetting free 20 Million women hearts. Ik ben 63 en wil gewoon het leven leven, mijn hart volgen, reizen, gelukkig zijn.

 

Wil je andere vrouwen nog iets meegeven? Advies? Tips?
Wees ALTIJD trouw aan jezelf. Voel je blokkades waarmee jij jezelf tegenhoudt (je apen en beren) ruim ze op! Dan kom bevrucht bij jezelf. In de beste versie van jezelf doe je wat je in dit leven hebt te doen!

 

Mogen anderen je volgen op jouw sociale media?