Ondernemen is lef hebben, zeker in deze tijd. BLOEI biedt een bijzonder programma op maandagmiddag 8 maart 2021 met inspirerende sprekers. Op het gratis BLOEI event kun je luisteren naar sprekers zoals Chantal Janzen (&C), Naima Amdaouech (Punch! Club), Emilie Sobels (#workmode) en Anita Abaisa (BlackLadiesTalk). Allemaal vrouwen met succes. Maar er is nog veel meer!

Leren van succesvolle vrouwen en ontmoeten

Tijdens dit digitale evenement leer je van de besten en hoor je welke pieken en dalen zij hebben doorstaan om te komen waar zij nu staan. Ook ontmoeten staat centraal. En kennis overdracht door middel van workshops. Ontmoet andere inspirerende vrouwen, leer eenvoudig een webshop op te zetten en verbeter je digitale vaardigheden tijdens een van de workshops.

Doe mee met het gratis BLOEI event en meld je aan!

Kan jij wel wat ondernemende inspiratie gebruiken? Geef jouw bedrijf, je website of webshop én jezelf een boost! Meld je gratis aan voor BLOEI. Een #groeimetgoogle event voor en door ondernemers. Meld je aan via: g.co/iwdbloei.

Google helpt ondernemers

Google helpt ondernemers. De Nederlandse economie heeft het afgelopen jaar een flinke klap gekregen. De inzet van technologie kan het economisch herstel versnellen en daarom wil Google voor eind 2021, in samenwerking met verschillende Nederlandse organisaties, een half miljoen Nederlandse ondernemers en particulieren helpen. Tof he!?

Vrouwen zijn belangrijke motor voor economische groei

Vrouwen zijn de afgelopen 15 jaar een belangrijke motor geweest voor economische groei. Maar toch is van alle ondernemers in Nederland op dit moment slechts 37% vrouw. Google wil vrouwen stimuleren in hun economisch potentieel en helpen om in het huidige uitdagende ondernemersklimaat succesvol te zijn. Daarom helpt Google kennis en ervaringen te delen en vrouwen te helpen met producten en trainingen om de benodigde digitale vaardigheden op te doen.

Internationale vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een geweldig moment om vrouwen die ondernemer zijn onder de aandacht te brengen, te helpen en te inspireren. Doe je mee? Meld je dan gelijk aan voor het gratis BLOEI event van Google: g.co/iwdbloei.