Bewaak je gezondheid

Wil je jouw gezondheid in de gaten blijven houden? Dan zijn deze gadgets wellicht iets voor jou.
Wij helpen je op weg met een  aantal ‘gadgets’ die je zeker in huis moet hebben!

1. Schijf van vijf Kookboek

Saai he? Maar toch is gezondheid onlosmakelijk verbonden met eten.  In dit boek tref je fantastische ideeën aan om een lekkere maaltijd op tafel te zetten.
Van ontbijt tot snack in de avonduren. Allemaal samengesteld door dé expert op het gebied van gezond eten: Het voedingscentrum.
Het boek is te verkrijgen bij Bol.com

 

2. Milieuvriendelijke en energie-arme weegschaal

Alweer vreselijk saai, maar waar ben je zonder weegschaal? En natuurlijk koop je er dan één die geen aanslag is op het milieu. Een mechanische weegschaal mag niet ontbreken in je huishouden. We geven je wel 1 advies: ga er niet elke dag op staan want dat zorgt wellicht weer voor andere problemen: stress over je gewicht!

2. Bloeddrukmeter

We eten te zoet, te zout en teveel. En dat heeft allemaal invloed op de bloeddruk. Evenals te weinig bewegen, overigens. Daarom een must have als gadget voor jouw gezondheid: de bloeddrukmeter! Voor een paar tientjes heb je er één in huis en je kunt zelfs nog een mooi kleurtje kiezen.

3. Horloges voor je gezondheid

Een horloge mag natuurlijk niet ontbreken en ze zijn er in vele maten en soorten! Neem eens een kijkje bij Coolblue en laat je verrassen want er zijn horloges die je wateropname meten, horlogens met ingebouwde gps-sensor en Joost mag weten wat meer!

3. Mentale gezondheid

Heel belangrijk is jouw mentale gezondheid. Voel je je goed in je hoofd, dan volgt je lijf vaak vanzelf! Op onze Instagram account zijn talloze coaches die jou  kunnen ondersteunen om je lekker in je vel te laten zitten! Neem gerust eens een kijkje. Afijn, er zijn natuurlijk ook andere zaken die maken dat het met je mentale gezondheid goed kan gaan. Bijvoorbeeld ontspanning! Nou ja, het is natuurlijk niet een echte gadget maar wij vinden het wel de moeite waard om hier te melden.
Ga eens een dagje met de trein: op Spoordeelwinkel vind je fantastische uitjes voor een bijzonder prijsje! Of bezoek eens een museum, ga lekker wandelen, leer haken.  Ontspan en relax! Natuurlijk kun je ook een dagje wellness doen….

schfij van vijf boek blokker internationale vrouwendag gezondheid
weegschaal gadgets gezondheid internationale vrouwendag
bloeddrukmeter gadget gezondheid
horloge gezondheid gadget
horloge gezondheid gadget