Cadeautjes

Aanstormende feestdagen en cadeautjes

De dagen dat ik al zwetend in de tuin vertoefde zijn bijna voorbij. De herfst en dus ook de winter zijn in aankomst.
Ik maak mij op voor de donkere dagen maar natuurlijk zonder somber te zijn!
Want er liggen natuurlijk prachtige feestdagen in het verschiet. Sinterklaas, kerst en vergeet de jaarwisseling niet. En oeps, bijna vergeten: de 3e op rij is begin november ook jarig.
Terwijl  ik in oktober al nadenk over de aan te schaffen cadeautjes voor de hele familie moet ik doorgaans op het allerlaatste moment daadwerkelijk cadeautjes aanschaffen. Dat levert mij de nodige stress op. Ik sjees van hot naar her om een zo origineel cadeautje te vinden.
Herkenbaar?

Op naar de webshop!

Dit jaar wil ik beslagen ten ijs komen en ben ik het ruime internet op gegaan om mij te verdiepen in cadeautjes voor mijn dochters.
Vrij snel kwam ik bij de website van Coolgift.com uit, eerder ook wel bekend als iCadeau. Het leuke van deze site is dat ze kwalitatieve gadgets verkopen.
Ik scroll wat door de site en vind mijn weg in cadeaus voor vrouwen en zie direct allerlei superleuke gadgets voorbij komen. Een kussen met muziek, een Snug-Rug fleece deken en Hollywood Cinema Lightbox.
Die laatste is voor mijn jongste spruit, die op dit moment de bovenverdieping aan het verbouwen is tot een ware in-house bioscoop van 3m2.

Verjaardag

Voor de 3e op rij moet ik nog een keuze maken. In november viert hij zijn verjaardag en het is altijd weer een ‘dingetje’ om iets voor hem te bedenken. Zijn huisje boompje, beestje heeft hij aardig op de rit maar het mist in huis nog een beetje aan accessoires. Ik weet zeker dat ik bij Coolgift ook voor hem prima kan slagen, want
voor een origineel verjaardagscadeau bieden zij ook meer dan voldoende aan.

Voor cadeautjes hoef je de deur niet uit!

Kortom, voor creatieve cadeautjes hoef je de deur niet uit. Met een paar klikken ben je bij Coolgift.nl
Een vet leuke webshop waar je zeker kunt slagen voor al je cadeautjes. Ik ben in ieder geval verkocht……….figuurlijk dan he?!

Reflexology-Socks-Shiatsu-Footmassage-coolgift internationale vrouwendag
Coolgift Lightbox-Hollywood-03
Tea-Fishermen-4 coolgift internationale vrouwendag