culemborg int vrouwendag

Op Zondag 8 maart 2020 vindt de vierde Viering Internationale Vrouwendag van DIVC in Culemborg plaats.
De locatie is wederom de foyer van ORS Lek & Linge aan de Multatulilaan 3 in Culemborg (naast het zwembad!).
We heten u vanaf 12:30 uur welkom. Het programma start om 13:00 uur en eindigt om 17:30 uur.
Toegang vrij. We hebben weer een mooi programma!

Internationale Vrouwendag wordt sinds 1912 in Nederland gevierd met het doel aandacht te vragen voor thema’s zoals economische zelfstandigheid, empowerment, seksueel geweld, zorg en arbeid, discriminatie en racisme. In Culemborg is deze viering sinds enkele jaren een begrip, de organisatie is in handen van vele vrijwilligers van verschillende nationaliteiten.

Wij sluiten ons aan bij het landelijk thema Vrijheid dat is opgenomen in de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Development Goals): “Vrijheid” is niet voor iedereen vanzelfsprekend voor de aanpak van DIVC betekent dit dat Vrijheid van vrouwen niet onderhandelbaar dient te zijn maar een vanzelfsprekendheid!

We willen vrouwen op 8 maart laten proeven aan hoe Vrijheid eruit kan zien en dit ook te voelen. Dit doen we door een programma aan te bieden om vrouwen Vrijheid te laten ervaren en daar hoort natuurlijk ook muziek, dans en een food en non-food markt met exotische hapjes en diverse artikelen bij.

Maak kennis met DIVC, sluit je bij ons aan! Wil je meer weten over het definitieve programma, kijk op: https://www.divc.info/. Hier lees je ook alles over onze andere activiteiten.
Heb je vragen voor ons, wil je in contact komen, stuur een mail naar welkom@divc.info

Stichting DIVC wil alle vrouwen in Culemborg en omgeving verbinden en een bijdrage leveren aan het vergroten van de sociaal-culturele samenhang. Interculturele samenwerking is een noodzakelijke voorwaarde voor het ontstaan van een evenwichtige, welvarende en gezonde samenleving. Onze activiteiten zijn er voor vrouwen van alle leeftijden uit westerse- en niet westerse culturen die zichzelf willen ontwikkelen op sociaal- en maatschappelijk gebied. DIVC vindt het vanzelfsprekend dat iedereen kan meedoen, ongeacht cultuur, etniciteit, religie of opleiding

 

Datum: zondag, 8 maart 2020
Tijd:  12.30 uur
Locatie: Multatulilaan 3 , Culemborg 
Entree: gratis

Ga naar de facebookpagina