Een mooie zwangerschap

Een beweging met een missie: een mooie zwangerschap en gezond leven voor elke vrouw. Een beweging met een missie: een mooie zwangerschap.
Om dit te realiseren voert Stichting Queen of Hearts verscheidene onderzoeken uit gericht op het voorkómen van zwangerschapscomplicaties en het verbeteren van nazorg wanneer een vrouw helaas toch zwangerschapsvergiftiging ontwikkeld. 

Inspelen op kwetsbaarheid om een vrouw in haar kracht te zetten is hun motto.

Dyanne Sleijpen

Zangeres en presentatrice Dyanne Sleijpen brengt ‘Dy-andere vrouw’ naar het theater. Op het podium krijgt haar serie over krachtige, vindingrijke en inspirerende Limburgse vrouwen een muzikale, creatieve en warme sjaal.

Op woensdag 12 oktober ontvangt Dyanne deze dames van Stichting Queen of Hearts. Aan de hand van hun lievelingsliedjes, begeleid doorpianist Rob Menne, ontdekken wij hun levensverhaal en brengen wij het verhaal van Stichting Queen of Hearts over het voetlicht.

Over Queeen of Hearts

Chahinda Ghossein
Chahinda is getrouwd met Karim Doha en moeder van Mazen en Saja.
Als cardioloog in opleiding en onderzoeker zie ze vanuit alle kanten de behoefte en noodzaak voor meer onderzoek en bewustwording van zwangerschapscomplicaties. Daarom richtte ze de Stichting Queen of hearts op.
Ze zet haar persoonlijke ervaring en professionele kennis in om een generatie in te gaan waarin we niet alleen kennis over zwangerschapsproblematiek genereren, maar dit direct beschikbaar maken waar het nodig is.
Ze gebruikt tijdens haar reis haar hart als oriënterend kompas en haar hoofd om haar bestemming te bereiken.
Werken vanuit zingeven is haar drijfveer.

Janou Boosten-Lamkin
Ook Janou is een van de oprichters en bestuurder van stichting Queen of Hearts.
Ze woont in het mooie Bemelen samen met haar man Guido & haar kinderen Pieter en Laura.
Janou werkt als directeur dagelijkse bankzaken Rabobank Limburg.

Na het ervaren van de impact van twee zwangerschappen met pittige complicaties, gunt ze het iedere vrouw en moeder om er, net zoals zijzelf, sterker en krachtiger uit te komen.
Dat begint met meer kennis over de impact van zwangerschapscomplicaties om vervolgens te zorgen dat vrouwen de juiste voorlichting en zorg krijgen gedurende de zwangerschap en zeker daarna. Voor Janou mag dit levenslang zijn, omdat uit onderzoek blijkt dat zo’n complicatie bijna nooit op zichzelf staat.
Voortgekomen uit een situatie waarin ze heel kwetsbaar was en waarin ze geconfronteerd werd met onwetendheid en onbegrip in haar omgeving.

Haar wens is een gezond leven voor een krachtige vrouw en moeder.
Belangrijke waarden voor Janou zijn vertrouwen, ontwikkeling en samen.
Bij vrijwel alles wat ze doet gaat ze hiervan uit. Dit geeft haar richting op de reis van haar leven.

Meer weten over deze voorstelling?

Volg dan Queen of Hearts op Instagram

 

terug naar nieuws

 

 

een mooie zwangerschap
een mooie zwangerschao