beleefjekleur internationale vrouwendag 2022

In geur en kleur solidariteit beleven

Programma:

Speciaal voor Internationale vrouwendag 2022 hebben Nicole Mochel (Kleuren expert en vitaliteitscoach) en Joep Moolenburgh (Zintuigen expert en aromatherapeut)  de handen in elkaar geslagen. Om voor jou een onvergetelijke workshop te maken: “In geur en kleur solidariteit beleven”. wij nemen je mee in de wondere wereld  van geuren en kleuren. Gedurende 2 uur maak je jouw vegan parfum en beleef je de ultieme kleuren van solidariteit. Je leert over de techniek en de ingrediënten van een natuurlijk parfum maken met essentiële oliën. Je bent intensief bezig met mixen en kiezen om de geur helemaal naar jou  ideaal samen te stellen.

Nicole; gebruikt hierbij kleur als hulpmiddel om jou in beweging te brengen en uit te dagen om nieuwsgierig te zijn naar kleur en wat dat voor jou kan betekenen. En Joep gaat jou ondersteunen met haar natuurlijke gevoel voor geur en haar scherp menselijk inzicht om de juiste blend samen te stellen voor jouw “story in the bottle” naar betere emancipatie.

Samen willen ze met deze workshop het besef creëren van het gevoel van bij elkaar horen en elkaar willen steunen. Want solidariteit is …meeleven, stil staan bij, de ander  erkennen en herkennen. Door een kleurrijke geur te maken die begint met luisteren naar wat jij zelf wilt. Want solidariteit begint met solidair aan jezelf te zijn. Laat jij zien wie je echt bent? Uitgangspunt ben jij met al je dromen, ambities maar ook je onzekerheden. Waarom nog langer twijfelen over jezelf, versterk je innerlijke kracht en laat de wereld zien waar jij voor staat. Zet verandering in door kleur en geur. Want het verbind en is voor iedereen uniek!  Als teken voor – de kracht om te willen veranderen- nodigen wij jou uit bij onze workshop van di. 8 maart om een kleurrijk parfum te creëren voor jezelf of de ander; de man want ook zijn helpende hand hebben we hard nodig om samen deze strijd aan te gaan.  Na afloop krijg je je persoonlijke parfumflesje mee naar huis van 10 ml. Aan wie ga jij hem geven? aan je vriend, je baas of toch aan jezelf?

Datum

mrt 08 2022
Expired!

Tijd

19:30 - 21:30

Kosten

€45.00

Meer informatie

Lees meer

Locatie

Koetshuis
Utrechtseweg 123A, Amersfoort
Categorie

Organisator

Beleef je Kleur en Stensestory
Lees meer
Uw logo hier op Internationale Vrouwendag
ModeMode