Get your hair back in shape!

Niet alleen op internationale vrouwendag wil jij er stralend uit zien toch? You want to be the best version of yourself, every day! En dat doe je natuurlijk met onder andere een prachtige haarlook.

Wist jij dat er veel verschillende soorten haarbeschadiging zijn? Als jij weet op welke manier jouw haren vatbaar zijn voor beschadiging, kan je het zien te voorkomen. Wij begrijpen natuurlijk ook dat niet alles te voorkomen is en je toch graag je haren op een bepaalde manier wilt stylen. In dat geval kun je in elk geval jouw haren in topconditie houden door gebruik te maken van Olaplex

Eén van de meest voor de hand liggende beschadigingen is chemische schade. Denk bijvoorbeeld aan kleurbehandelingen of permanent zetten. Daarom wordt Olaplex bij veel van dit soort behandelingen gebruikt. Een andere belangrijke factor is het gebruik van hitte tools. Velen onder ons gebruiken vaak hitte tools om het haar te stylen. Deze tools worden ook wel een stille moordenaar voor je haar genoemd. Bescherm daarom altijd je haar met een goede olie. En als laatste om niet te vergeten, haarborstels en andere haaraccessoires. Vaak wordt er onnodige schade aan het haar toegebracht, door hard aan het haar te trekken om te ontklitten. 

Wat de invloeden ook zijn waardoor jouw haar beschadigd is geraakt, gelukkig kun je met Olaplex gemakkelijk thuis een herstelbehandeling doen!

Maar wat is dan een aanrader?

Voelt het alsof jouw haar echt toe is aan een herstelbehandeling? Maar geen tijd of geld om naar de kapper te gaan? Dan is Olaplex jouw redder in nood! Jij kunt nu gemakkelijk thuis je haren verzorgen en herstellen. Ideaal dus! 

Olaplex is een merk met haarproducten dat het haar van binnenuit versterkt. Het wordt bijvoorbeeld gebruik met haarverf om de schade hiervan te minimaliseren. Daarnaast kun je het uiteraard ook als als losse behandeling gebruikt worden om het haar te herstellen. Dus voor een flinke haarboost kun jij Olaplex zeker goed gebruiken! Als jij bijvoorbeeld graag je haren kleurt of regelmatig styling tools gebruikt, dan helpt Olaplex om beschadigingen tegen te gaan. Het merk heeft diverse producten in het assortiment, waardoor je ervoor kunt kiezen om voor uitgebreide behandelingen te gaan of enkel te kiezen voor één product. 

De Olaplex No.3  is een behandeling die je gemakkelijk thuis kunt doen om beschadigd haar weer te herstellen. Olaplex helpt de gebroken haren weer te herstellen en in topconditie te brengen. 

Say hello to zacht haar, glans en goede haarstructuur!

How to use? 

De reviews zijn lovend en al velen zijn jou voorgegaan door Olaplex toe te voegen aan hun routine. Goed om te weten is hoe je het kunt gebruiken. Olaplex raad aan om de Hair Perfector No.3 één keer per week te gebruiken bij normaal haar. Heb je echt beschadigd haar? Dan kun je dit tot max. 3 keer per week gebruiken. 

Je brengt de crème aan op handdoekdroog haar op de lengtes en in de punten van je haar. Kam het eventjes goed door, zodat de Hair Perfector goed door jouw haren verdeeld wordt. Vervolgens laat je het nog 10 minuten inwerken, om het daarna uit te spoelen. Vergeet daarna zeker niet om je haar nog ‘’gewoon’’ te wassen met een shampoo en conditioner, bijvoorbeeld ook van Olaplex! Uiteraard, hoe meer producten je van Olaplex gebruikt, hoe beter het resultaat zal zijn.

Laat jouw haar weer stralen!

 

terug naar nieuws