Stichting Gouds Vrouwennetewerk viert Internationale Vrouwendag

 

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. En dat moet gevierd worden, Corona of niet!

Het liefst hadden we je net als voorgaande jaren willen uitnodigen voor een groot feest zodat we deze bijzondere dag samen kunnen vieren.
Maar helaas, door de huidige coronamaatregelen zit dat er niet in.

Wat gaan we dan wél doen?

We hebben filmpjes opgenomen waarin sterke Goudse vrouwen vertellen wat voor hen het belang is van Internationale Vrouwendag en een vrouwennetwerk.
Ook komen hier mooie persoonlijke verhalen aan bod.
Op 8 maart zetten we die filmpjes op onze Facebookgroep en op onze website. Die kun je de hele dag bekijken en natuurlijk ook later terugzien wanneer het jou het beste uitkomt.
Houd onze Facebookpagina in de gaten om te zien welke vrouwen gefilmd zijn.

Daarnaast hebben we een ludieke straatnamenactie opgetuigd omdat de verhouding van mannelijke en vrouwelijke straatnamen bij lange na niet in evenwicht is.
Op 8 maart hangen wij onze eigen straatnamen over een dertigtal bestaande bordjes verspreid door de hele stad. We hebben een route uitgestippeld die langs deze straten voert.
Overdag vertrekken vrouwen, dames en meiden in kleine groepjes op elektrisch fietsen vanaf de Chocoladefabriek om deze leerzame fietstocht door Gouda te maken.

Geef je nu al op voor de fietstocht

Mail naar gouds.vrouwennetwerk@gmail.com en geef aan welk tijdstip voor jou het beste uitkomt en of je alleen of samen met iemand wil fietsen.

 

Surf naar de website