Wat betekent Internationale Vrouwendag voor jou als student/docent/medewerker van de HU?

 

Graag nodigen we jou uit om samen stil te staan bij Internationale Vrouwendag op 8 maart 2021 van 16.30 uur tot 17.30 uur, live
via Microsoft Teams.
Dit is het allereerste initiatief van het Netwerk Diversiteit en Inclusie en de Diversity Officer.

Wat betekent Internationale Vrouwendag voor jou als student of docent?
Hoe kunnen we elkaar inspireren met krachtige verhalen en boodschappen? Elkaar vinden in persoonlijke verhalen en versterken van dat wat goed is! Wij laten jou, samen met de tafelgasten, graag aan het woord tijdens de livestream van het tafelgesprek.

Wat is het?
Op 8 maart gaan vier verschillende tafelgasten samen met Elena Valbusa (Diversity Officer) en de presentator in gesprek over de persoonlijke verhalen in relatie tot de eerder genoemde vragen. Wij nodigen jou via deze aankondiging graag uit om deel te nemen aan het gesprek, live via Microsoft Teams. Jouw ervaring en verhaal geven betekenis aan het gesprek, samen met de tafelgasten. Onze moderator zit tijdens de livestreaming klaar om jouw vragen uit de chat live in de studio door te zetten.

 

Het gesprek zal ondersteunt worden door gebarentolken en uitgezonden via Microsoft Teams.
Via de volgende link kun je bij de livestream, aanmelden van tevoren is niet nodig. In de bijlagen treft u een voorbeeld van een post en de uitnodigingsmail die intern verstuurt is.

Bekijk hier het programma: 

Aanmelden kan via: https://bit.ly/3dOAXxD