Internationale Vrouwendag Logo Aletta Makken alleen gebruiken onder strikte voorwaarden

Datum : 07 maart 2020

Aanvangstijd: 13.00 uur

Locatie : MWKC-Lifecenter – Energiestraat 27c – 1411 AR Naarden

Entree: vanaf €7,50

Programma:

Internationale Vrouwendag bij het MWKC-Lifecenter!  Dit jaar is het thema van Internationale Vrouwendag VRIJHEID Ketty Lollia, coördinator van het MWKC-Lifecenter en schrijfster van het boek

‘Voel je vrij, vind je weg naar emotionele en financiële onafhankelijkheid ‘ kon deze dag niet aan het Lifecentrum voorbij laten gaan.
Voor de viering zijn de deuren van het Lifecentrum open om 13.00 uur.
Na sluitingstijd, om 17.30 uur komt er een speciale TIME-OUT activiteit.

Programma In de loop der middag zullen verschillende activiteiten worden georganiseerd.
De eerste activiteit begint om 13.30 uur in het Lifecentrum.
Om 17.30 uur sluiten we de deur af met een klein groep mensen, die tot later in de avond, hun VRIJHEID willen vieren. 13.30 uur: Workshop
‘Fotografie met je smartphone’ Hoe kun je goede foto’s maken met je eigen smartphone?
Waar moet je op letten? Wat maakt een foto interessant?
Hoe kun je spelen met het licht of kleur? Georgina Maelissa, fotograaf van GINYJEN Fotografie neemt je mee in de wereld van foto’s maken met je smartphone.
Ze leert jou de basisbegrippen voor fotografie en hoe je mooie foto’s kunt maken met je smartphone. 
Dat je ondernemer bent of een particulier die graag mooie foto’s wilt maken voor zijn sociale media of zichzelf, deze workshop zal je de VRIJHEID geven om mooie, interessante en geslaagde foto’s te maken met je smartphone.

De workshop begint om 13.30 uur en duurt maximaal 2 uur, waar je ook de mogelijkheid krijgt om te oefenen.
Meedoen met de workshop kost slecht €10,-  13.30 uur:

Maak je eigen masker anti-rimpels Gebruik je liever natuurlijke producten om je huid te verzorgen? Is een gezond huid hebben belangrijk voor jou?
Ben je benieuwd hoe je een anti-rimpels masker kunt maken? Suyin Jacobs, acupuncturist van Blossom Gan in Almere leer je graag hoe je een masker kunt doen.
Samen met andere deelnemers ga je op een ontspannen en gezellige manier je eigen masker leren maken.
Deze masker zal je ook helpen je een strakker gezichtshuid te krijgen.
En dit op natuurlijke wijze met natuurlijke producten.
De workshop begint om 13.30 uur en duurt maximaal 1 uur.
Aan het eind van de workshop ga je met een heerlijk eigen gemaakte masker anti-rimpels naar huis.

Meedoen met de workshop kost slecht €10,-

15.00 uur én 16.00 uur: KC-Fit Elastiek props Training Wil je je graag fitter voelen?
Vind je persoonlijke aandacht belangrijk tijdens een training? Ben je benieuwd hoe je aan je fitheid kunt werken met simpele accessoires?
Zou je graag meer willen weten over je spieren en hoe je ze het best kunt gebruiken? Ketty Lollia, personal en fitness trainer, coordinator van het MWKC-Lifecenter, ontvang je graag tijdens een KC Fit Elastiek props training waarin je, in een kleinschalig groep van maximaal 6 deelnemers, gaat werken aan je fitheid, spieren ontdekken die je nog niet kenden en leren hoe je fitter kunt worden met makkelijke oefeningen.
Dat je een beginner bent met fitness en sporten of  al veel ervaring hebt met trainen, ben je welkom.
Je hoeft alleen de tijd te kiezen die bij jouw niveau past.
De VRIJHEID in deze training ligt op zelfstandiger kunnen trainen door meer te leren over je lichaam. 

van 15.00 uur tot 15.30 uur : beginner van 16.00 uur tot 16.30 uur: ervaren
Meedoen met de KC Fit training kost slecht €7,50

Van 15.00 tot 16.30 uur: Acupunctuur behandeling
Heb je vaak hoofdpijn of slaap je slecht? Wil je graag afvallen, stoppen met roken? Heb je wel eens last van hooikoorts,  stress, depressie?
Heb je een andere klacht die je graag zou willen laten behandelen? Suyin Jacobs, acupuncturist in het Lifecentrum biedt je, speciaal voor Internationale Vrouwendag, een korte behandeling van max. 20-30 minuten voor een heel schappelijke prijs. Als je niet aanvullend verzekerd bent, is dat het goede moment voor jou om kennis te maken met acupunctuur en de goede effecten van deze Chinese geneeswijze.
Speciaal voor Internationale Vrouwendag bieden we je meer VRIJHEID in je portemonnee en je lichaam.
Je kunt een behandeling reserveren tussen 15.00 uur en 16.30 uur.
Een behandeling van 20-30 minuten kost je slechts €10,-

17.45 uur: BodyMind Fitness time-out en na-genot Ben je altijd bezig meerdere ballen in de lucht te houden? Neem je te weinig tijd voor jezelf?
Is voor jou stilstaan en terugkeren naar jezelf soms moeilijk? Is jezelf op de eerste plaats plaatsen soms moeilijk?
Ketty Lollia, die al vaker de BodyMind Fitness training heeft gegeven, biedt tijdens deze TIME-OUT de mogelijkheid om meer evenwicht in je leven te brengen op fysiek, mentaal en energetisch vlak. 
Geïnspireerd door mindfulness, meditatie, slow Yoga en Tai chi bewegingen de BodyMind Fitness training is ontwikkeld om je te helpen stil te staan bij je eigen kracht en potentie.
Met deze TIME-OUT ga je meer in contact met jezelf komen, je fitter en energieker voelen van binnenuit en meer beheersing krijgen over je lichaam spieren en innerlijke kracht. Als je in je dagelijks leven niet altijd genoeg tijd neemt voor jezelf, geeft de BodyMind Fitness Time-out je de VRIJHEID om eens voor jezelf te kiezen. 
De TIME-OUT begint na sluitingstijd van het evenement en nadat de andere bezoekers naar huis zijn gegaan.
Er is 1/4 uur om zich voor te bereiden. We beginnen om 17.45 uur en de TIME-OUT duurt ongeveer 1 uur en wordt afgesloten met een thee of koffie en iets lekkers.
Meedoen met de BodyMind Fitness time out kost slecht €12,50

VERRASSING Word je graag verrast? Vind je het leuk om cadeaus te openen zonder te weten wat erin staat?
Ben je geen kat uit de boom kijken-typetje? Het MWKC-Lifecenter stelt, speciaal voor het thema VRIJHEID, diverse pakketten samen dat je ter plekke kan ontdekken en aanschaffen.
De prijs van de pakketten, zal tussen de 30% en 70% verlaagd worden ten opzichte van de échte waarde.
Dit doen we omdat we graag de VRIJHEID nemen, op Internationale Vrouwendag, om je te verrassen met mooie en interessante pakketten, speciaal voor je persoonlijke ontwikkeling.
Deze pakketten zullen de hele middag beschikbaar zijn.

Reserveer je plaats Voor alle aangeboden activiteiten, behalve voor de verrassing, is reservering verplicht.
We willen vermijden dat er teveel deelnemers zijn tijdens de activiteiten zodat we een ieder de aandacht kunnen geven die zij verdient.

Naar Naarden reizen  Het adres van het MWKC-Lifecenter is: Energiestraat 27C 1411AR Naarden Vesting Om ons te bezoeken, kun je met de OV of met de auto komen. Openbaar vervoer Meerdere bussen rijden naar Naarden en stoppen niet ver van Energiestraat, de straat die jouw energie gaat geven. Bussen 110, 209 en 210:Bushalte-> Rubberstraat, ligt op 450 meter van het Lifecentrum, 5 minuten loopafstand. Bus 320: Bushalte -> Gooimeer P&R, ligt op 500 meter afstand van het Lifecentrum, 6 minuten loopafstand. Bus 202:Bushalte-> Keverdijk, ligt op 1 kilometer afstand van het Lifecentrum, 12 minuten loopafstand. Met de auto Het MWKC-Lifecenter ligt 500 meter afstand van de snelweg A1, afslag 6 Naarden Vesting, richting Naarden-Vesting.