Internationale Vrouwendag en kortingen

Op 8 maart is het weer Internationale Vrouwendag. Een belangrijke dag voor veel vrouwen én mannen.

Wat doe jij op 8 maart?

Organisaties zijn druk in de weer met prachtige, aangrijpende en actieve programma’s en veel vrouwen kunnen op ons platform een activiteit naar keuze kiezen. En iedereen doet het op zijn eigen manier, op een bijzondere locatie, groot, klein, feestelijk of activistisch.

Startpagina Kortingscodes

Zo ook boekhandels, horeca, mode- en lingeriemerken; zij geven aandacht aan deze dag die al meer dan 100 jaar bestaat.
Wat wij niet wisten, is dat er een platform is die juist aandacht geeft aan al die kortingen die er worden gegeven in het kader van 8 maart. En dat zijn er veel. Heel veel.

Veel webshops stellen namelijk kortingscodes beschikbaar speciaal gericht op Internationale Vrouwendag. Op deze pagina zetten we al deze kortingscodes overzichtelijk voor je op een rijtje. Zo zie je precies welke codes er geldig zijn op woensdag 8 maart 2023.

Op de website Startpagina Kortingscodes vindt je dé verzameling kortingen die merken geven op hun producten. Deze website helpt bezoekers met het online besparen van geld en dat doen zij met veel zorg en aandacht.

Op de site vind je, speciaal voor Internationale Vrouwendag, leuke kortingen bij bijvoorbeeld Douglas, Timberland maar ook  ICI Paris XL.

startpagina kortinscodes

ICI Paris XL

Dit grote beautybedrijf telt meer dan 13 duizend producten! De keuze is dus groot en daarom is het fijn om te weten of je ook nog wat korting kan scoren. En dat op een wel hele speciale dag!

Beauty-must-haves bijvoorbeeld. Daar krijg je tot wel 61% korting op Calvin Klei, Higo Boss en/of Davidoff Eau De Toilette.
ICI Paris XL biedt verschillende methodes om vaak korting te kunnen krijgen. Surf gewoon eens naar het platform Startpagina Kortingscodes en ontdek of er iets voor je bij zit.

Het hele jaar door korting

Natuurlijk kun je op dit platform niet alleen kortingen vinden die op 8 maart geldig zijn. Het hele jaar door wordt er druk gewerkt om zoveel mogelijk kortingen in beeld te krijgen en te delen met jou!

Wij zeggen: neem eens een kijkje want voor elke dag (en natuurlijk al die speciale dagen die wij rijk zijn) is er wel een leuke korting te krijgen.

clin 2
clin 1
clin