0001

Op internationale vrouwendag verandert het Patronaat in het Matronaat.

 

Een bijzondere en gevarieerde dag vol discussie, inspiratie, workshops, muziek, culinaire verrassingen en vermaak. Georganiseerd door en voor vrouwen.

Inspirerend sprekers, workshops en muziek!
Prof. dr. Janneke Plantenga houdt een keynote speech over economische zelfstandigheid, deeltijdwerk en kinderopvang en gaat in discussie met de aanwezigen. De Syrische feministe Dareen Hasan Halimah vertelt over haar films. Je kunt deelnemen aan verschillende workshops en luisteren naar muziek van het Vrouwenkoor Malle Babbe, Alia Issa en dochters, Cheyenne Howell, Fredie Kuiper en Suzanne Groot. Wethouder Marie-Thérèse Meijs, onder andere verantwoordelijk voor diversiteitsbeleid, opent de bijeenkomst en aan het einde van de dag krijgt zij actiepunten mee. En natuurlijk is er een borrel, foodmarkt, en met DJDaanModern sluiten we de dag feestelijk af!

Kom je ook?
Voorverkoop en ticketmaster € 5,-. Klik hier om een kaartje te kopen. Inclusief koffie en thee.
Kaartjes kopen aan de kassa kan ook a €7,50,-
Locatie: Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem. Zaal open: 12.30 uur. Start programma: 13.00 uur.
Meer informatie vind je op facebook: ‘Internationale Vrouwendag 8 maart 2020 Haarlem’

Bij deze viering van internationale vrouwendag voor Zuid Kennemerland zijn de volgende organisaties betrokken: de autonome vrouwenbeweging, DOCK HAARLEM, de Gemeente Haarlem, de Rooie Vrouwen, ZONTA Kennemerland en de lokale afdelingen van PvdA, D66, Groenlinks en CDA.

Datum : 8 maart 2020
Aanvangstijd: 13.00 – 22.00
Locatie : Patronaat Haarlem: Zijlsingel 2, 2013 DN Haarlem
Entree: 5 euro