Ga voor de perfecte krul met een krulföhn!

Mensen met krullend haar weten er alles van, krullen hebben een eigenzinnige persoonlijkheid. Ze kunnen wild en onvoorspelbaar zijn, maar ook zacht en sierlijk. Maar hoe zorg je ervoor dat je krullen altijd hun beste beentje voorzetten? Het antwoord is simpel: een krulföhn! Benieuwd hoe een krulföhn je krullen kan verbeteren en waarom dit handige apparaat een must-have is voor alle mensen met krullen? Lees dan snel verder! 

Say goodbye tegen pluis!

Pluizig haar is een nachtmerrie voor iedereen, maar vooral voor mensen met krullen. Gelukkig kan een krulföhn hierbij helpen. De warme lucht die uit een krulföhn komt kan helpen om de haarschubben te sluiten, waardoor je haar gladder wordt en pluis wordt verminderd. Het resultaat? Zijdezachte, pluisvrije krullen die de show stelen, dus aarzel niet met een babyliss krulföhn bestellen!

Perfecte definitie 

Krullen hebben de neiging om samen te klitten, waardoor je natuurlijke patroon soms verloren gaat. Met een krulföhn en een diffuser opzetstuk kun je je krullen perfect definiëren. De diffuser verdeelt de lucht gelijkmatig over je haar en zorgt ervoor dat elke krul zijn eigen vorm behoudt..

Bespaar tijd

Een van de grootste voordelen van een krulföhn is dat je je haar binnen enkele minuten al helemaal hebt gestyled naar jouw smaak. Geen urenlange wachttijden meer terwijl je krullen aan de lucht drogen. Met een krulföhn kun je je krullen snel en efficiënt drogen en stylen, zodat je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen in het leven.

Geef je krullen een boost 

Heb je platte, futloze krullen? Geen zorgen! Een krulföhn kan je krullen een boost geven. Gebruik een diffuser-opzetstuk om je krullen bij de wortels op te tillen terwijl je ze droogt. Hierdoor krijgen je krullen meer volume en zien ze er levendiger uit dan ooit tevoren.Benieuwd naar welke opzetstukken er allemaal zijn? Neem dan eens een kijkje bij een haarproducten groothandel!

Temperatuur is belangrijk 

Bij het gebruik van een krulföhn is het belangrijk om op de temperatuur te letten. Te hete lucht kan je krullen beschadigen en uitdrogen. Kies daarom voor een krulföhn met instelbare temperatuur instellingen, zodat je de hitte kunt aanpassen aan de behoeften van je krullen.

Bescherming is belangrijk 

Hittebescherming is een absolute must bij het gebruik van een krulföhn. Breng een goede hittebeschermende spray of serum aan op je haar voordat je begint met föhnen. Dit beschermt je krullen tegen de schadelijke effecten van de hitte en houdt ze gezond en glanzend. 

Dus als je krullen hebt en je wilt dat ze altijd in topvorm zijn, aarzel dan niet om een krulföhn aan je styling routine toe te voegen. Het is een investering die het waard is, omdat het je krullen kan verbeteren, pluis kan bestrijden, definitie kan geven en je meer styling opties biedt. Laat je krullen stralen en geef ze de aandacht die ze verdienen. Met een krulfohn ben jij de baas over je eigen krullenbol!

terug naar blogs