drogisterij ooievaar internationale vrouwendag 2020

 

Peter Toonen als gastspreker bij de eerste vrouwendrogisterij van Nederland

 

Programma:

In verband met Internationale Vrouwendag en omdat mijn winkel gespecialiseerd is in vrouwelijke gezondheid en dus in de vrouwelijke cyclus, heb ik Peter Toonen gevraagd te vertellen over de vrouwelijke cyclus en -natuur en over cyclische tijd, de natuurlijke tijd. Ontzettend leuk om dit aan mijn vaste en toekomstige klanten te kunnen aanbieden!

Max 30 deelnemers, onderaan lees je hoe je aan een kaartje komt.

Voor de Maya’s – die al duizenden jaren in Midden Amerika wonen – waren wetenschap, kunst en spiritualiteit één. Hoe kwamen ze aan de kennis over hun kalenders, waarvan sommigen cycli miljarden jaren bestrijken? Hoe werken hun kalenders?
De Maya’s waren bezig met het meten van synchroniciteit (het samenvallen van tijdcycli) en wisten eeuwen geleden al voorspellingen te doen over de huidige tijd. Hoe doe je dat? 
Peter laat zien hoe wij nu nog steeds praktisch kunnen werken met hun kennis, waarbij hij vooral het verschil wil uitleggen tussen natuurlijke en cyclische tijd versus mechanische en lineaire (bedachte) tijd.

Peter (Hilvarenbeek, 1958) is coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders.

 

Entree is €15. Daarvoor krijg je deze leuke avond èn een shoptegoed t.w.v. €15 bij besteding van €30.

Haal je kaartje bij Drogisterij Mevrouw Ooievaar (Gelderstraat 44) of bestel via WA en tikkie op 06 28305943. 

 

Datum : 10 maart 2020
Aanvangstijd: 20-22.15u
Locatie : Drogisterij Mevrouw Ooievaar,  Hilvarenbeek
Entree: €15 incl €15 shoptegoed voor Drogisterij Mevrouw Ooievaar

Ga naar de website van Drogisterij Mevrouw Ooievaar