Laat je stem horen

Laat jouw stem horen! En kom in de podcast van 8 maart! Dat is de oproep van Romy Geysen en Aletta Makken.

Wat vooraf ging

Romy en ik zijn op zaterdag 28 januari samen gekomen om een podcast op te nemen voor 8 maart: Internationale Vrouwendag.
Tijdens deze bijzondere ontmoeting waren wij er als snel achter dat wij alle vrouwen een stem willen geven op 8 maart. En dat bracht ons op het idee om in de podcast de statements van vrouwen te verwerken. 

Hoe werk het?

Laat je stem horen. Je spreekt via je telefoon een kort statement in van maximaal 2 zinnen. Deze kun je vervolgens mailen naar info@internationale-vrouwendag.nl
Wij zorgen ervoor dat jouw opname bij Romy Geysen terecht komt. Zij verwerkt zoveel mogelijk statements in de podcast. Op die manier geven wij alle vrouwen (en mannen) een stem!

Deelname en publicatie

Als er veel vrouwen (en mannen) meedoen dan maken wij een selectie van opnames die verwerkt worden in de podcast. Alle overige krijgen een prominente plaats op onze homepage van de website. Zo wordt ook jouw stem gehoord!

Zegt het voort, zegt het voort!

Onze lat ligt hoog. Wij willen dat elke vrouw en/of man gehoord mag worden. Daarom doen wij ook een beroep op jou! Zegt het voort, zegt het voort!

 

terug naar home