Podcast Romy Geysen: Let’s get lawed

Let’s get lawed is een podcast die Romy Geysen wekelijks plaatst op Spotify en interessante en inspirerende vrouwen interviewt over hun kijk op ondernemen.
Deze keer vertelt Kirby van den Brande over haar zoektocht, ambitie en visie.

Kirby van den Brande

Kirby is van beroep Innovation & business development strategist en vertelt dat ze na haar middelbare school rechten is gaan studeren.
Toch had zij het gevoel dat de advocatuur in een hokje werd gestopt en dat voelde niet goed voor haar. Ze ging het bedrijfsleven in en werd uiteindelijk consultant voor bedrijven.
Kirby is ambitieus en wil alles uit haar carriere halen maar is daarnaast ook een persoon met een priveleven, een moeder. Met al die ballen in de lucht wil er ook wel eens eentje op de grond vallen.

 

Zoeken en impact

Kirby wil aan anderen meegeven dat het oké is om zoekende te zijn. Dus ook jobhoppen is niet verkeerd.
Het iets niet weten en op onderzoek uitgaan betekent dat je nieuwsgierig bent en vanuit die nieuwsgierigheid kom je op plekken waar je nieuwe mensen leert kennen en ervaring opdoet.
“Ik ben altijd uitgegaan van mijn intuïtie. Iets wat veel mensen afleren. Maar die intuïtie is een goede raadgever. En mijn intuïtie gebruik ik nog steeds.”, aldus Kirby.
In haar zoektocht heeft zij leren begrijpen dat het hele leven, dus ook haar professionele leven, het altijd om mensen gaat. Mensen zijn nodig.
Je kunt nog zulke mooie technologieën ontwikkelen; het zijn uiteindelijk de mensen die het moeten uitvoeren. De vraag is dan welke impact dat heeft op mensen.

Kirby heeft zoch verdiept in gedragsveranderingen, impact en hoe dat te implementeren is in ondernemingen die willen doorgroeien.

Honderduit

In deze podcast kun je een gepassioneerde Kirby horen vertellen over haar zoektocht. Hieronder is de podcast te beluisteren maar je kunt Romy Geysen natuurlijk ook volgen op Spotify!