Promoot je artikel op ons platform

Met maandelijks ruim 3500 unieke bezoekers bereik je een grote doelgroep. Wij bieden nu de mogelijkheid aan om via een blog of advertorial jouw product of dienst te verkopen. 
Wij zorgen ervoor dat je artikel binnen 2 werkdagen wordt gepubliceerd op de ‘nieuws en actualiteiten’ pagina van de website. Daarnaast delen wij jouw artikel in onze stories op Instagram waar wij meer dan 5000 volgers hebben.

Makkelijke communicatie

Op ieder gewenst moment kun jij je blog of advertorial aanleveren. Wij publiceren het binnen 2 werkdagen. Promoot je artikel snel en makkelijk!
Nadat je het artikel hebt aangeleverd en wij het hebben gepromoot op de website ontvang je van ons een factuur. Deze dient wel per ommegaande te worden voldaan.

Verschillende producten en diensten welkom!

Jouw artikel die je wenst te promoten mag gaan over van alles! En wellicht heeft het raakvlakken met onze missies! De klassieke win-win situatie.
Wij weren reclames over gokken en beleggingen in coins etc.  Kwetsend taalgebruik is niet gewenst. Voor de rest is bijna alles mogelijk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Stuur je blog, artikel of advertorial naar info@internationale-vrouwendag.nl en wij plaatsen het binnen 2 werkdagen. Zo promoot je snel even eenvoudig jouw product of dienst.
Heb je hulp nodig bij het schrijven van een blog dan betaal je een meerprijs van:

* € 19,00 voor een artikel van 350 woorden
* € 39,00 voor een artikel van 500 woorden