Shirley van Ik en mijn mama verovert Nederland met haar babywebshop

Het combineren van gezin en werk is niet altijd gemakkelijk. Wist je dat meer dan 40 procent van de vrouwen in Nederland nog niet financieel onafhankelijk is? Veel vrouwen werken parttime, maar verdienen daar niet genoeg mee om onafhankelijk te kunnen zijn. Toch zijn er ook vrouwen die wel manieren vinden om werk en gezin toch goed te kunnen combineren. Shirley bijvoorbeeld, de eigenaresse van de website Ik en mijn mama. Met haar babywebshop verovert ze momenteel Nederland.

Alles voor je kindje

Jonge ouders vinden het vaak lastig om de juiste babyuitzet aan te schaffen. Zeker bij je eerste kindje is het lastig om in te schatten wat je nodig hebt. Het is dan praktisch wanneer je alles wat je nodig hebt kunt vinden op één website. Met die gedachte is Shirley haar website Ik en mijn mama gestart. Je kunt er bijvoorbeeld hydrofiele doeken aanschaffen, maar ook fopspeentjes en beddengoed. Het aanbod groeit zelfs mee met je kindje, want ook de spulletjes die er nodig zijn voor crèche of school kun je vinden op deze website. Door het brede aanbod kun je jezelf een hoop zoekwerk en dus tijd besparen. En dat dat prettig is weet Shirley als geen ander. Als ouder heb je genoeg te doen, dus dit is een fijne manier om meer tijd over te houden.

De mooiste kraamcadeaus

Het brede aanbod zorgt ervoor dat Shirley in snel tempo Nederland verovert met haar babywebshop. Shirley wil daarmee graag een voorbeeld zijn voor andere moeders die proberen werk en privé in balans te houden. Het is de moeite waard om uit te zoeken wat bij je past, welke ideeën financieel kansrijk zijn en hoeveel tijd je hebt voor je werk naast je gezin. Jonge mama’s moeten zichzelf in alle drukte niet vergeten! Shirley heeft in haar babywebshop daarom niet voor niets ook cadeautjes voor jonge mama’s. Deze cadeautjes zijn leuk om te krijgen en ideaal als kraamcadeautje. Geef bijvoorbeeld een prachtig armbandje met de naam van het kindje cadeau, of een geschenkset met verzorgingsproducten voor de zwangere vrouw. Want ook de hardwerkende mama’s mogen weleens verwend worden!

autumn-g9a195e92f_640

 

terug naar nieuws