Nieuw én Uniek Concept: Vrouw op Reis

vrouw op reis advertorial internationale 08 maart

Nederlandse en Belgische vrouwen zijn avontuurlijk en gaan graag op reis. Maar waar zijn nou die actieve groepsreizen speciaal voor vrouwen? Daar komt nu verandering in; met trots presenteren wij VROUW OP REIS!

Wat houdt Vrouw op Reis in?

Het ontdekken van nieuwe bestemmingen krijgt meer diepgang en betekenis in gezelschap van andere actieve en leergierige vrouwen. De dynamiek binnen een groep vrouwen is anders dan in een gemengde groep. Zo kun je genieten van de vrouwelijke gezelligheid en samen leuke dingen ondernemen. Ook krijg je op bepaalde bestemmingen toegang tot plaatsen, waar je met een gemengde groep niet gemakkelijk kunt komen. Tijdens de reis krijg je sneller contact met lokale vrouwen die anders in het leven staan.  Het biedt een manier om de wereld vanuit het perspectief van andere vrouwen te bekijken. Een onvergetelijke ervaring!   

 

Met wie ga je op reis?

Je reist in een groep met vrouwelijke medereizigers onder leiding van een reisbegeleidster. Hoe leuk is het om zo’n uniek reisavontuur te delen met je lieve moeder, je beste vriendin of je gezellige collega? Daarnaast kun je natuurlijk een reis boeken voor jezelf zonder dat je het gevoel hebt dat je alleen op reis gaat. Je bent ook geen derde wiel aan de wagen zoals vaak het geval is met reguliere reizen waar ook stellen meegaan. En heb je een partner thuis met andere interesses? Dan hoef je nu niet langer je droomreis uit te stellen en kun je met gelijkgestemden met dezelfde interesses op pad. 

 

De voordelen op een rijtje…

  • Vrouw op Reis is een groepsreis met ruimte voor individuele vrijheid én een gevoel van saamhorigheid. Samen met andere vrouwen een land ontdekken zorgt voor bijzondere ontmoetingen. Wie weet levert het je nieuwe vriendschappen voor het leven op!
  • Makkelijker uit je comfort zone stappen in gezelschap van alleen vrouwen; zeker als je daarin wordt gesteund.
  • De mogelijkheid om in bepaalde bestemmingen te leren over de gebruiken, uitdagingen en levens van vrouwen in andere culturen. Wat zijn de verschillen tussen jullie levenswijze, normen, waarden en cultuur? En wat hebben jullie gemeen?
  • Toegang tot ervaringen en plaatsen die buiten bereik vallen wanneer je met mannen reist. In elke reis hebben we tenminste een bijzonder project of een interessante excursie opgenomen. Denk aan een bezoek aan een vrouwenpark in Iran, het vrouwelijke gedeelte van een bedoeïentent in Jordanië of speciale projecten gerund door vrouwen in Peru, Vietnam of Kenia. Lees hier meer.

Nieuwsgierig naar het reisaanbod van Vrouw op Reis? Bekijk deze hier.  

vrouw op reis advertorial internationale 08 maart