vrouwen an de top vrouwenadg amserdam

 

Vrouwen aan de top – Hogeschool Amsterdam

 

Op zondag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een goede reden om het te hebben over gender(on)gelijkheid. Veel studenten, die veelal aan het begin van hun carrière staan, krijgen met genderongelijkheid te maken. Dat het onderwerp om veel aandacht vraagt blijkt ook maar weer uit dat het verplicht ingestelde vrouwenquotum voor veel discussie zorgt. Kom naar het evenement en laat je inspireren door krachtige vrouwen die de top bereikt hebben, ondanks dat dit niet altijd even makkelijk was.

 

Tijdens dit evenement gaan we in gesprek met vrouwen aan de top. Wat kunnen we van ze leren? Wie of wat inspireerde hen en wat willen ze meegeven aan de jonge generatie?

 

Sprekers:

 

Dr. Mindy Howard – Eerste Nederlandse vrouwelijke astronaut Marije Cornelissen – Directeur VN Women Sunny Jansen – Creative artist/agent #translivesmatter Rosanne Verbeek – Oprichter FemAlert Samya Hafsaoui – Journalist en presentatrice Devika Partiman – Oprichter Stem op een Vrouw .nl Iffat Rose Gil – Oprichter ‘ The Code to Change’

 

Voor meer informatie kijk op https://bit.ly/32rDUML

 

Datum : 3 maart 2019

Aanvangstijd: 17:00

Locatie : Kohnstammhuis, Wibautstraat 2, 1091GM Amsterdam

Entree:  gratis