Vrouwendag 2024 Friesland

Geen evenementen gevonden!

Internationale Vrouwendag 2024 in Friesland: Ontdek en vier met ons!

Op 8 maart 2024 vieren we Internationale Vrouwendag in de betoverende provincie Friesland. Deze dag is een eerbetoon aan de buitengewone bijdragen van vrouwen over de hele wereld. Hoewel de exacte activiteiten voor deze speciale dag nog niet zijn vastgesteld, nodigen we je uit om samen met ons een kijkje te nemen naar enkele fictieve evenementen die je kunt verwachten.

Fictieve Activiteit 1: Inspirerende Vrouwenverhalen Delen

Stel je voor dat je kunt luisteren naar inspirerende verhalen van opmerkelijke vrouwen uit Friesland en daarbuiten. Ontdek hoe deze vrouwen obstakels hebben overwonnen en triomfen hebben geboekt in diverse vakgebieden. Luister naar hun persoonlijke ervaringen en laat je inspireren door hun doorzettingsvermogen.

Fictieve Activiteit 2: Creatieve Expressie Workshops

Laat je creativiteit bloeien tijdens onze creatieve expressie workshops. Of je nu geïnteresseerd bent in schilderen, schrijven, of andere kunstvormen, deze workshops bieden een geweldige kans om je creatieve vaardigheden te ontdekken en te ontwikkelen. Doe mee en ontmoet gelijkgestemde mensen die hun passie voor kunst delen.

Fictieve Activiteit 3: Empowerment Marche

Sluit je aan bij onze krachtige mars ter ondersteuning van gendergelijkheid en vrouwenrechten. Samen zullen we onze stem laten horen en solidariteit tonen met vrouwen overal ter wereld. Deze mars is een kans om te pleiten voor gelijke kansen, vrijheid en respect voor alle vrouwen, ongeacht hun achtergrond.

Wil je graag je eigen evenement voorstellen om Internationale Vrouwendag 2024 in Friesland te vieren? Dat kan! Bezoek onze website op https://www.internationale-vrouwendag.nl/friesland en voeg je eigen activiteit toe aan onze lijst. We moedigen iedereen aan om deel te nemen aan deze viering van vrouwelijke kracht.

Internationale Vrouwendag 2024 in Friesland belooft een dag vol inspiratie, creativiteit en solidariteit te worden. Blijf op de hoogte voor updates over officiële evenementen en voeg je bij ons om vrouwelijke prestaties en empowerment te vieren. Samen kunnen we een verschil maken en een wereld creëren waarin vrouwen volledig tot hun recht komen.

Mis deze kans niet om Internationale Vrouwendag 2024 in Friesland te vieren en de kracht van vrouwen te ontdekken en te eren. We kijken ernaar uit om deze speciale dag met jou te delen!

Activiteit laten plaatsen? Dat kan hier

thema 2024 eén wereld duizend vrouwen Internationale Vrouwendag! (1)
vrouwendag 2024 friesland
vrouwendag 2024 friesland (1)