Vrouwendag 2024 Groningen

Geen evenementen gevonden!

Internationale Vrouwendag 2024 in Groningen

Op 8 maart 2024 zal de provincie Groningen sprankelen van activiteiten ter ere van Internationale Vrouwendag. Dit is de dag waarop we wereldwijd de kracht, prestaties en het onbeperkte potentieel van vrouwen vieren. Hoewel de exacte programma’s en evenementen voor deze speciale dag nog moeten worden vastgesteld, willen we je graag alvast meenemen naar enkele mogelijke activiteiten en je uitnodigen om zelf een bijdrage te leveren aan deze viering van vrouwelijke empowerment.

Mogelijke Activiteit 1: Inspirerende Vrouwen in de Spotlight

Stel je voor dat je kunt luisteren naar inspirerende verhalen van opmerkelijke vrouwen uit Groningen en daarbuiten. Ontdek hoe deze vrouwen in verschillende sectoren uitblinken en hoe ze obstakels hebben overwonnen om hun doelen te bereiken. Laat je inspireren door hun doorzettingsvermogen en ontdek hoe je hun successen kunt evenaren.

Mogelijke Activiteit 2: Creatieve Expressie Workshops

Laat je creativiteit stromen tijdens onze creatieve expressie workshops. Of je nu van schilderen, schrijven, muziek of andere kunstvormen houdt, deze workshops bieden een geweldige kans om je creatieve vaardigheden te verkennen en te delen met gelijkgestemde deelnemers. Ontdek hoe kunst een krachtig middel kan zijn om je stem te laten horen en je gevoelens uit te drukken.

Mogelijke Activiteit 3: Gemeenschap en Solidariteit

Doe mee aan evenementen die gemeenschap en solidariteit bevorderen. Sluit je aan bij lokale initiatieven ter ondersteuning van gendergelijkheid, inclusiviteit en empowerment van vrouwen. Toon je betrokkenheid bij de positieve veranderingen die vrouwen in Groningen bewerkstelligen.

Heb je zelf een geweldig idee voor een evenement om Internationale Vrouwendag 2024 in Groningen te vieren? Aarzel niet om jouw activiteit toe te voegen aan onze lijst op https://www.internationale-vrouwendag.nl/groningen. We moedigen iedereen aan om deel te nemen aan deze viering van vrouwelijke kracht en prestaties.

Internationale Vrouwendag 2024 in Groningen belooft een dag te worden vol inspiratie, creativiteit en solidariteit. Blijf op de hoogte voor updates over officiële evenementen en voeg je bij ons om vrouwelijke prestaties en empowerment te vieren. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een wereld waarin vrouwen volledig tot hun recht komen.

Mis deze kans niet om Internationale Vrouwendag 2024 in Groningen te vieren en samen de kracht en prestaties van vrouwen te eren. We kijken ernaar uit om deze speciale dag met jou te beleven!

thema 2024 eén wereld duizend vrouwen Internationale Vrouwendag! (1)
vrouwendag 2024 groningen (1)
vrouwendag 2024 groningen