Vrouwendag 2024 Limburg

Geen evenementen gevonden!

Vrouwendag 2024 Limburg

Op 8 maart 2024 zal de prachtige provincie Limburg het toneel zijn van een bijzondere viering ter ere van Internationale Vrouwendag. Dit jaar staat de viering in het teken van het thema ‘Eén Wereld, Duizend Vrouwen.’ Hoewel de concrete activiteiten voor deze dag nog moeten worden aangekondigd, nemen we je graag mee in de wereld van de mogelijkheden en nodigen we je uit om jouw eigen activiteit aan deze unieke viering toe te voegen.

Activiteiten met het Thema ‘Eén Wereld, Duizend Vrouwen’

Stel je voor dat je deel kunt nemen aan inspirerende activiteiten die het thema ‘Eén Wereld, Duizend Vrouwen’ omarmen. Ontdek hoe vrouwen over de hele wereld, van verschillende achtergronden en culturen, samenkomen om hun kracht en prestaties te vieren. Deze activiteiten kunnen variëren van workshops en lezingen tot kunstexposities en muzikale optredens, en alles daartussenin.

Voeg Je Eigen Activiteit Toe

Heb je zelf een geweldig idee voor een evenement om Internationale Vrouwendag 2024 in Limburg te vieren? Aarzel dan niet om jouw activiteit toe te voegen aan onze lijst op https://www.internationale-vrouwendag.nl/limburg. We moedigen iedereen aan om deel te nemen aan deze viering van vrouwelijke kracht en prestaties.

Internationale Vrouwendag 2024 in Limburg belooft een dag te worden vol inspiratie, diversiteit en solidariteit. Blijf op de hoogte voor updates over officiële evenementen en voeg je bij ons om vrouwelijke prestaties en empowerment te vieren. Samen kunnen we bijdragen aan een wereld waarin vrouwen volledig tot hun recht komen.

Mis deze kans niet om Internationale Vrouwendag 2024 in Limburg te vieren en samen het thema ‘Eén Wereld, Duizend Vrouwen’ te omarmen. We kijken ernaar uit om deze speciale dag met jou te beleven!

 

thema 2024 eén wereld duizend vrouwen Internationale Vrouwendag! (1)
vrouwendag 2024 limburg (1)
ouwendag 2024 limburg