Vrouwendag 2024 Overijssel

Geen evenementen gevonden!

Internationale Vrouwendag 2024 Overijssel

Op 8 maart 2024 zal de wereld opnieuw de kracht en bijdragen van vrouwen overal vieren tijdens Internationale Vrouwendag. Dit jaar staat de viering in het teken van het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen,’ dat de diversiteit en de unieke stemmen van vrouwen van over de hele wereld benadrukt. Hoewel de exacte activiteiten voor deze dag nog moeten worden aangekondigd door deelnemende organisaties, willen we een oproep doen aan alle inwoners van Overijssel om deel te nemen aan deze beweging en aandacht te geven aan 8 maart.

Word Onderdeel van de Beweging

Internationale Vrouwendag is een kans voor iedereen in Overijssel om samen te komen en te erkennen dat de bijdragen van vrouwen in onze provincie en daarbuiten van onschatbare waarde zijn. Het is een dag om te leren, te inspireren en te vieren.

Hoe Kun Jij Bijdragen?

Je kunt deelnemen aan de viering door jouw eigen activiteit te organiseren of deel te nemen aan evenementen die plaatsvinden in jouw gemeenschap. Dit kan variëren van workshops en lezingen tot culturele festiviteiten en gemeenschapsbijeenkomsten.

Voeg Je Eigen Activiteit Toe

Heb je zelf een geweldig idee voor een evenement om Internationale Vrouwendag 2024 in Overijssel te vieren? Aarzel dan niet om jouw activiteit toe te voegen aan onze lijst op https://internationale-vrouwendag.nl/plaats-je-activiteit. Samen kunnen we ervoor zorgen dat Overijssel een bloeiend centrum wordt voor deze viering van vrouwelijke kracht en diversiteit.

Internationale Vrouwendag 2024 in Overijssel is een kans om vrouwen te eren, te inspireren en te verbinden. Blijf op de hoogte voor updates over officiële evenementen en voeg je bij ons om vrouwelijke prestaties en empowerment te vieren.

Doe mee aan deze beweging en laat Overijssel op 8 maart 2024 op de kaart zetten als een provincie die zich inzet voor gelijkheid, diversiteit en de kracht van vrouwen. We kijken ernaar uit om deze speciale dag samen met jou te vieren!

thema 2024 eén wereld duizend vrouwen Internationale Vrouwendag! (1)
vrouwendag 2024 overijssel
vrouwendag 2024 overijssel (1)