Vrouwendag 2024 Utrecht

Geen evenementen gevonden!

Internationale Vrouwendag 2024 Utrecht

Op 8 maart 2024 komen vrouwen van over de hele wereld samen om de Internationale Vrouwendag te vieren. Dit jaar leggen we de nadruk op het thema ‘Eén wereld, duizend vrouwen,’ dat de rijke diversiteit van vrouwen benadrukt en ons herinnert aan de kracht die voortkomt uit deze verscheidenheid. Hoewel de specifieke activiteiten voor deze dag nog moeten worden aangekondigd door deelnemende organisaties, willen we alle inwoners van Utrecht uitnodigen om deel te nemen aan deze viering en meer aandacht te schenken aan 8 maart.

Samenkomen in Eenheid

Internationale Vrouwendag is een dag om de bijdragen van vrouwen aan onze samenleving te erkennen en te vieren, ongeacht hun afkomst, cultuur of achtergrond. Het is een gelegenheid om onze stemmen te laten horen, om te leren van elkaar en om te groeien in eenheid.

Jouw Bijdrage aan Diversiteit

Wil je deelnemen aan de viering? Overweeg dan om je eigen activiteit te organiseren of deel te nemen aan evenementen die plaatsvinden in jouw gemeenschap. Denk aan workshops, lezingen, culturele uitwisselingen en gemeenschapsbijeenkomsten.

Voeg Je Eigen Activiteit Toe

Heb je een inspirerend idee voor een evenement om Internationale Vrouwendag 2024 in Utrecht te vieren? Aarzel dan niet om jouw activiteit toe te voegen aan onze lijst op https://internationale-vrouwendag.nl/plaats-je-activiteit. Samen kunnen we van Utrecht een bloeiende hub maken voor deze viering van vrouwelijke kracht en diversiteit.

Internationale Vrouwendag 2024 in Utrecht is een kans om vrouwen te eren, te inspireren en te verenigen, ongeacht hun culturele achtergrond. Blijf op de hoogte voor updates over officiële evenementen en voeg je bij ons om vrouwelijke prestaties en empowerment te vieren.

Doe mee aan deze beweging en help Utrecht op 8 maart 2024 in de schijnwerpers te zetten als een provincie die zich inzet voor gelijkheid, diversiteit en de kracht van vrouwen. We kijken ernaar uit om deze speciale dag samen met jou te vieren!

thema 2024 eén wereld duizend vrouwen Internationale Vrouwendag! (1)
ouwendag 2024 utrecht (1)
vrouwendag 2024 utrecht