Op 11 juli staat de volgende bijeenkomst van Vrouwen Netwerk Heiloo gepland.

Het programma is als volgt:

19.00 – 20.00 Yogales in het Heilooërbos om lekker in de natuur tot rust te komen na een drukke dag. We starten met pranayama (=ademhalingsoefeningen) om fijn in ons lijf te komen, gevolgd door zachte yogahoudingen en we eindigen met een ontspanningsmoment. 

De yogales wordt gegeven door Yolanda Roos, Heilooënaar en lid van ons netwerk. Als Holistisch Health Coach & Yoga Teacher helpt Yolanda je te luisteren naar de signalen van je lichaam, want if you listen to your body when it whispers, it never has to scream. Zij gelooft dat jij diep van binnen precies weet wat je nodig hebt, maar dat je daar soms ook gewoon even een klein beetje hulp bij kan gebruiken. En daarom helpt Yolanda je om op jezelf te vertrouwen, je te verbinden met je intuïtie en je eigen toolbox te ontwikkelen die jou helpt het optimale uit jezelf te halen. Met heel veel liefde en enthousiasme deelt ze kennis die jou helpt mee te bewegen met de flow van het leven zodat jij de juiste keuzes kan maken en stappen kan zetten voor een happy en healthy body, mind & soul (http://www.yoshyoga.nl). 

We verzamelen ons om 19.00 voor het restaurant Herberg Jan en lopen daarna gezamenlijk richting het bos. 

Wat neem je mee? Een yogamat en/of handdoek en een flesje water.

Wat doe je aan? Makkelijk zittende kleding (aangepast aan het weer).

20.00 – 21.15 Drinks & Bites bij het restaurant Herberg Jan 

21.15 Einde en/of borrel en napraten

Aanmelden via de onderstaande link voor vrijdag 7 juli 12.00. Latere aanmeldingen worden niet in behandeling genomen. We kijken uit naar jullie komst!