Gastbloggers gezocht

Gastbloggers gezocht voor het platform

Gastblogers zijn gepassioneerde schrijvers en expert op specifiek vakgebied

Wil je jouw kennis en ideeën delen met een breder publiek en tegelijkertijd je merk promoten?

Wi bieden je gastblogmogelijkheden aan tegen een vergoeding. Wij geloven dat dit een waardevolle kans is voor auteurs die willen investeren in hun zichtbaarheid en bereik. Hoewel er kosten aan verbonden zijn, willen we benadrukken dat we een professioneel platform bieden met een gevestigde lezersgemeenschap en hoogwaardige inhoud. Let wel: gastblogs zijn niet voor commerciele doeleinden bedoeld. Daarvoor verwijzen wij je graag naar onze adverteerders-pagina

Waarom zou je betalen om gastblogger te worden bij Platform Internationale Vrouwendag? Hier zijn enkele redenen:

  1. Vergroot je bereik: www.internationale-vrouwendag.nl trekt een groot aantal lezers aan die geïnteresseerd zijn in diverse onderwerpen. Door bij ons te publiceren, krijg je de kans om jouw expertise te delen met een breder publiek en je naam te laten zien aan duizenden potentiële lezers.
  2. Bouw je merk op: Door te investeren in gastbloggen op dit platform, kun je jezelf positioneren als een autoriteit op jouw vakgebied. Je kunt jouw kennis en ervaring delen met een gericht publiek dat geïnteresseerd is in jouw expertise.
Gastbloggers gezocht voor internationale vrouwendag
Word gastblogger internationale vrouwendag (1)

Als je geïnteresseerd bent om een betaalde gastblogger te worden bij het platform, volg dan deze stappen:

  1. Vul het onderstaande formulier en laat ons weten waarover jij wilt bloggen
  2. Zodra we je e-mail hebben ontvangen, zullen we je zo spoedig mogelijk laten weten of we geïnteresseerd zijn in jouw voorstel. Als dat het geval is, zullen wij jouw blog publiceren en ontvang je van ons de factuur.

We kijken ernaar uit om jouw ideeën te horen en jouw bijdragen te lezen! Samen kunnen we een inspirerende en informatieve bron van kennis creëren voor onze lezers.

1 + 9 =

Hartelijk dank voor je interesse 2

Voorwaarden gastblog Platform Internationale Vrouwendag

Zichtbaarheid: Als betalende gastblogger krijg je de mogelijkheid om je naam, een korte bio en een link naar je website of sociale media-accounts op te nemen in je gastblog. Dit biedt een waardevolle gelegenheid om jezelf te promoten en je persoonlijke merk op te bouwen.

Kwaliteit: Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van de content en correcte spelling. Een blog bestaat uit minimaal 350 woorden, maximaal 3 foto’s en twee links naar jouw eigen website.

Gepersonaliseerde promotie: We streven ernaar om de artikelen van onze gastbloggers actief te promoten via onze sociale media-kanalen.
Hierdoor krijg je extra zichtbaarheid en de kans om een groter publiek te bereiken.

Als betalende gastblogger krijg je inzicht in de prestaties van je artikel.
Dit helpt je de impact van je bijdrage te meten en te analyseren

Waar staat het platform nu?

Platform Internationale Vrouwendag groeit jaarlijks. Wij hebben een groot netwerk in Nederland en zijn altijd bereid u met ons netwerk in contact te brengen.
Om u inzicht te geven in ons platform:

 

 

Domein Authoriteit: 37

Aantal verwijzingen naar ons platform: 1915

Aantal unieke bezoekers per maand: 4900

Unieke bezoekers maart jaarlijks: 31.299

Instagramvolgers: 5591

Veel gestelde vragen

1. Waarom gastblogger worden op dit platform?
Deze website bestaat al meer dan 12 jaar en is een niche in de markt! Bovendien is alle content digitaal erfgoed en wordt de site gearchiveerd in de Koninklijke Bibliotheek. Met een domain authority van 37 is het platform een betrouwbare partner!

2. Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn eigen website?
Omdat wij een betrouwbare partner zijn op het digitale web en meer dan 1,8 miljoen vertoningen hebben gehad afgelopen jaar, kun jij met een gastblog meer verkeer naar je website genereren!

3. Wat levert het mij verder op?
Nieuwe relaties én naamsbekendheid dankzij jouw blogs op deze site

Mijn naam is Aletta Makken en ik geef elke dag aandacht aan SEO (Search Engine Optimazition). Het is voor mij ontzettend belangrijk dat de site er technisch goed uitziet. Tenslotte is de site digitaal erfgoed en zal in de toekomst beschikbaar blijven voor komende generaties. Dan moet het er technisch perfect bij staan!

Word gastblogger internationale vrouwendag (4)